Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädala lõpus Tartus toimuv Veteranirock toob Vabaduse puiesteele liikluspiirangud (2022-04-21 08:53:53)


Tartu. Foto: Ragnar Vutt


Veteranirocki kontserdiks suletakse neljapäevast, 21. aprillist kuni pühapäevani, 24. aprillini liiklusele Vabaduse pst lõigus Uueturu tn - Kaarsild.


Liiklus on sel ajal suunatud ümber Narva maanteele. Poe tänava juurde- ja väljapääs toimub Ülikooli tänava kaudu ületusega üle Küüni tänava. Liikluspiirangud kehtivad neljapäevast kell 10.00 kuni pühapäevani kell 10.00.


Autodele on endiselt avatud turuhoone parkla, kaubamaja parkla ning linnaraamatukogu parkla. Turismibussidele luuakse täiendavad parkimiskohad Magistri tänava parkla lähedale Lutsu monumendi juurde.


Taksodele luuakse kolm peatumiskohta Uueturu tänavale Kaubamaja parklasse ning kolm kohta Magistri tänava parkla lähedale Lutsu monumendi juurde.


Bussiliinid 6, 7 ja 13:


Bussiliin nr 6 ajutine teekond väljuval suunal on Võidu sild -Narva mnt - Vene ring - Vabaduse sild - Emajõe tn (paremale) -Kroonuaia tn ja siseneval suunal Lai tn - Vabaduse sild - Vene ring- Narva mnt - Võidu sild. Teenindamata peatused väljuval suunal on Vabaduse pst, Raeplats ja siseneval suunal Palmihoone, Raeplats. Väljuval suunal on peatuse Vabaduse pst asenduspeatus Soola, peatuse Raeplats asenduspeatus on Linnamuuseum. Siseneval suunal Palmihoone peatuse ajutine peatus paigaldatakse Lai tänavale (Botaanika aia vastu), Raeplats peatuse asenduspeatus on Atlantis.


Bussiliin nr 13 ajutine teekond väljuval suunal on Võidu sild -Narva mnt - Vene ring - Vabaduse sild - Emajõe tn (paremale) -Kroonuaia tn ja siseneval suunal Kroonuaia tn - Kroonuaia sild -Vene ring - Narva mnt - Võidu sild. Teenindamata peatused väljuval suunal on Vabaduse pst, Raeplats ja siseneval suunal Palmihoone, Raeplats. Väljuval suunal on peatuse Vabaduse pst asenduspeatus Soola, peatuse Raeplats asenduspeatus on Linnamuuseum. Siseneval suunal Palmihoone peatuse asenduspeatus on Vene ja Raeplats peatuse asenduspeatus on Atlantis.


Bussiliin nr 7 ajutine teekond väljuval suunal on Võidu sild -Narva mnt - Vene ring ja siseneval suunal Vene ring - Narva mnt -Võidu sild. Teenindamata peatused väljuval suunal on Vabaduse pst, Raeplats, Vabaduse sild ja siseneval suunal on Palmihoone, Raeplats. Väljuval suunal on peatuse Vabaduse pst asenduspeatus Soola, peatuse Raeplats asenduspeatus on Linnamuuseum ja Vabaduse sild asenduspeatus on Vene. Siseneval suunal Palmihoone peatuse asenduspeatus on Vene ja Raeplats peatuse asenduspeatus on Atlantis.


Ööliinid 21 ja 22:


Bussiliin nr 22 ajutine teekond Narva mnt - Vene ring - Vabaduse sild - Emajõe tn (paremale) - Kroonuaia tn. Teenindamata peatused on Atlantis, Vabaduse pst, Raeplats. Nende peatuste asenduspeatus on Linnamuuseum.


Bussiliin nr 21 ajutine teekond Lai tn - Vabaduse sild - Vene ring- Narva mnt. Teenindamata peatused on Palmihoone, Raeplats. Palmihoone peatuse ajutine peatus paigaldatakse Lai tänavale (Botaanika aia vastu), Raeplats peatuse asenduspeatus on Atlantis.


Veteranirock toimub 23. aprillil. Kell 19.00 algaval kontserdil astuvad Vabaduse puiesteel üles Kosmikud koos Sõjaväeorkestriga, Propeller, Horror Dance Squad ja Vahipataljoni ajateenijate bänd.


Ürituse korraldaja on Kaitsevägi. Vastutav isik Viljar Kurg, telefon 56359123, e-post viljar.kurg@mil.ee


Liiklusskeemid: www.tartu.ee/et/uudised/nadala-lopus-toimuv-veteranirock-toob-vabaduse-puiesteele-liikluspiirangud

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.