Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Noorte künnivõistlus lõppes Olustvere kaksikvõiduga (2004-10-09 16:51:16)
Tänavune noorte künnivõistlus kujunes edukaks Olustvere kooli poistele, kes saavutasid kaksikvõidu.
Esimeseks tuli Ivar Peedu, teiseks Karmo Viilup ja kolmandaks jäi eelmise aasta parim Türi Tehnika- ja Maamajanduskooli õpilane Reimo Ilves.

Sel aastal, nagu ka eelmisel, osalesid Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli, Türi Tehnika- ja Maamajanduskooli, Põltsamaa Kodu- ja Põllutöökooli ning Kehtna Maamajandus- ja Tehnoloogiakooli õpilased.

Võistlused toimusid kõrrekünnis kuni kolmesahalise adraga vastavalt "Maailma künnivõistluste juhendi" nõuetele. Võistluste peakohtunikuks oli hr Jaak Nõmmsalu.

Künnivõistluse üldjuhtijaks on Põllumajandusministeeriumi teadus- ja arendusosakond. Viimasel kahel aastal on võistlused toimunud Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis.

Noorte künnivõistluse läbiviimise juured ulatuvad juba esimese Eesti Vabariigi aega 1926 a. Hiljem toimusid künnivõistlused kutsealavõistluste ühe alana. Alates 1993. a on taas kündi läbi viidud eraldi võistlusena.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.