Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uuenenud Keskkonnakäpa konkurss kutsub kandideerima (2022-04-12 08:32:03)

Keskkonnaministeerium tunnustab juba üheksandat korda keskkonnasõbraliku hariduse edendajaid. Tänavune Keskkonnakäpa konkurss toimub uute kategooriatega. Kandideerida saab 8. mai südaööni.


Keskkonnaminister Erki Savisaare sõnul on kliimakriisi ja rohepöörde ajastul keskkonnahariduse edendajate tunnustamine äärmiselt oluline. "Iga inimese panus keskkonnahoidu on oluline, kuid eriliselt tuleb kiita neid, kes aitavad ka teisi teadmiste ja teadlikuma käitumise poole nügida. Keskkonnakäpa konkurss aitab nende inimeste tublit tööd esile tõsta," ütles Savisaar.


Varasemate aastatega võrreldes on Keskkonnakäpa konkurss läbinud tänavu uuenduse. Kokku antakse välja viis auhinda neljas kategoorias: haridusasutuse, õppematerjali, koostöö ning noorte keskkonnakäpp. Haridusasutuse kategoorias antakse eraldi auhind koolile ja lasteaiale.


Konkursile sobivad esitamiseks kõik algatused, mis aitavad kujundada inimesi keskkonnasõbralikumaks ja -teadlikumaks ning mis muudavad meie tegevusi jätkusuutlikumaks. Oodatud on projektid, mis on uudsed, ressursisäästlikud ning avaldavad head mõju keskkonnale ja kasvatavad osalejate keskkonnateadlikkust.


Kandidaate saab esitada 11. aprillist kuni 8. maini konkursi veebilehe ankeedi kaudu. Sealt leiab ka lisainfot tingimuste ja auhindade kohta.


Pärast kandidaatide esitamist alustab laureaatide väljaselgitamiseks tööd žürii, kuhu kuuluvad Keskkonnaministeeriumi, Keskkonnaameti, Haridus- ja Teadusministeeriumi, Noorte Keskkonnanõukogu ja vabaühenduste esindajad.


Loe lisaks Keskkonnakäpa veebist või Facebookist.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.