Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2022-04-12 08:27:17)

Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 143 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 63 varavastast kuritegu, sh 48 vargust (eluruumidest kaks, sõidukitest kaks) ja kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 140. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 51 alkoholijoobes ja kuus narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati 22 sisenemiskeeldu ja registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. aprillil teatati, et Lasnamäel Punase tänava korteris lõi 45-aastane mees oma abikaasat, 43-aastast naist. Politseinikud pidasid joobes mehe kinni.

8. aprill sai politsei teate kesklinna Lai tänava kortermajja, kus 37-aastane mees oli löönud 28-aastast meest.

8. aprillil teatati, et Mustamäel J. Sütiste tee korteris tõukas 40-aastane mees 32-aastast meest.

9. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval korteris lõi 54-aastane naine talle tuttavat 33-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

9. aprillil teatati, et Kristiines Liimi tänaval lõi 36-aastane mees 28-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

9. aprillil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel ründasid seni tuvastamata isikud 58-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. aprillil teatati, et Kesklinnas Hobujaama tänaval ründasid seni tuvastamata isikud 37-aastast meest. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. aprillil teatati, et Pirital Pärnamäe teel toimus konflikt abikaasade, 36-aastase mehe ja 37-aastase naise vahel. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargused

9. aprillil teatati, et Lasnamäel Varraku tänaval on lõhutud pargitud sõiduki Ford aknaklaas ja varastatud autoraadio. Kahju umbes 300 eurot.

9. aprillil teatati, et Kesklinnas Kinga tänaval on korteris varastatud sülearvuti ja muid esemeid. Kahju ligi 2000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. aprillil teatati, et Saue linnas lõi 23-aastane mees oma elukaaslast, 22-aastast naist.

9. aprillil teatati, et Keilas Linnamäe teel viskas 22-aastane naine klaasist topsiga oma elukaaslast, 20-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni, juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. aprillil teatati, et 73-aastane mees lõi Maardus Veeru tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 65-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. aprillil teatati, et Viimsis Randvere teel toimus konflikt elukaaslaste, 26-aastase mehe ja 32-aastase naise vahel. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

10. aprillil teatati, et Viimsis Orava teel ründas joobes 43-aastane mees oma abikaasat, 40-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Piiriturvalisus

9. aprillil teatati, et Tallinna lennujaamast väljuva lennu pardal on kaks joobes Eesti Vabariigi kodanikku: 1985. aastal sündinud mees ja 1953. aastal sündinud naine. Seoses naisterahva tugeva joobega keeldus lennuki kapten teda lennule lubamast. Isikute andmed kontrolliti ja piiripunkti toimkond saatis nad taksopeatusesse, et nad saaksid sõita koju.

10. aprillil leiti Tallinna lennujaamast Sharm El Sheiki väljuva lennu reisija pagasist padrun. 1957. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik omab relvaluba. Mees loovutas pagasisse ununenud padruni vabatahtlikult politseile ning lubati lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Ähvardamine

10. aprillil ähvardas joobes 33-aastane mees terava esemega tuttavat meest ja naist. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning tema valduses olnud nuga võeti hoiule. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. aprillil sai politsei väljakutse Tartus Tähe tänava korterisse, kus 56-aastane naine oli löönud tuttavat meest. Meedikud andsid mehele esmaabi. Naist sündmuskohal tabada ei õnnestunud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Ööl vastu 8. aprilli ärandati Tartus Lehola tänava eramu õuelt musta värvi Toyota Land Cruiseri maastur. Kuriteo toimepanijat ja täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Surnu mälestuse teotamine

8. aprilli hommikul avastati, et Otepääl on Teise Maailmasõja mälestusmärk värvitud Ukraina lipu värvidega ja sinise värviga kirjutatud Y -täht. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

9. aprillil avastasid Piusa kordoni piirivalvurid valvekaamerate abil, et Võrumaal Setomaa vallas Võmmorski külas ületas üks mees ajutise kontrolljoone Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki. Piirijuhtumile reageerinud piirivalvurid pidasid mehe kinni ning toimetasid menetlustoiminguteks kordonisse. Mehele määrati riigipiiri seaduse rikkumise eest rahatrahv, talle tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati viieks aastaks sissesõidukeeld. Seejärel saadeti mees tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 6.- 8. aprill varastati Rakveres garaažis pargitud sõiduautolt BMW lisatuli, katalüsaator, automakk ja aku. Esialgne kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 10. aprillil lõi 37-aastane mees Narvas Puškini tänava korteris oma endist elukaaslast. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 9. aprillil lõi 51-aastane mees Narvas Daumani tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 9. aprillil lõi 44-aastane mees Alutaguse vallas Kuremäe külas hotellis oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 9. aprillil lõi 47-aastane mees Kiviõlis talle tuttavat naist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 9. aprillil lõi 34-aastane mees Kohtla-Järve Metsapargi tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 9. aprillil lõi 27-aastane mees Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 8. aprillil lõi 52-aastane mees Kohtla-Järvel Järveküla tee korteris 57-aastast meest. Politsei pidas 52-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 8. aprillil tekitas 45-aastane mees Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris oma abikaasale füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 8. aprillil lõi 24-aastane mees Narvas Võidu prospektil 20-aastast meest.Politsei pidas 52-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 9. aprillil ähvardas 35-aastane mees Kohtla-Järvel oma abikaasat füüsilise vägivallaga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

8. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1978. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

8. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1974. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

10. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

10. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga saabunud 1981. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
8. aprillil teatati, et 7. aprillil varastati Pärnus Laine tänaval korterist sülearvuti, sularaha, telefon ja muid asju. Esialgsetel andmetel tekitati vargusega kahju ligi 5680 eurot.

Raplamaa

Asja omavoliline kasutamine

8. aprillil alustati menetlust selles, et Märjamaa vallas kasutas esialgsetel andmetel 47-aastane naine 4. aprillil ilma 66-aastase mehe nõusolekuta tema sõiduautot Ford. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.