Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab kolmas rahvusvaheline fotokonkurss „Läänemere rannikul 2007” (2007-05-03 12:29:45)

Keskkonnaministeerium kuulutab välja kolmanda rahvusvahelise fotokonkursi, mille teema on „Kaitsmist väärt Läänemeri”. Konkursi eesmärk on juhtida Läänemere ääres elavate inimeste tähelepanu keskkonnahoiu olulisusele ning leida uusi andeid, kes fotode kaudu peegeldavad nii positiivseid kui ka negatiivseid seoseid inimese ja looduse vahel.

 

„Varasemad taolised konkursid on olnud menukad ja andnud hea „fotosaagi”,” ütles Keskkonnaministeeriumi keskkonnahariduse büroo peaspetsialist Carmen Raudsepp. „Ka kolmandale konkursile ootame oma fotodega osalema nii professionaalseid, amatöör- kui ka noori fotograafe, kes jäädvustatud hetkede kaudu juhivad tähelepanu keskkonna haavatavusele ja vajadusele kaitsta meie kaunist loodust.”

Fotokonkursi korraldajad on Eesti Keskkonnaministeerium, Soome Keskkonnaministeerium ning Peterburi linna looduskasutuse, keskkonnakaitse ja ökoloogilise turvalisuse komitee. Fotosid võib juba esitama hakata. Konkursi lõpptähtaeg on selle aasta 31. august, pärast seda koguneb Eesti hindamistöörühm ja valib igast kategooriast välja kümme fotot, mis saadetakse Helsingisse lõppkonkursile. Ühtlasi valitakse välja Keskkonnaministeeriumi eripreemia kolmes kategoorias.

Parimad fotograafid selgitab rahvusvaheline žürii septembri lõpus Helsingis. Võitjad tehakse teatavaks oktoobri keskpaigas Tallinnas fotonäituse avamisel.

Rahvusvahelisele konkursile esitatud fotodest koostatud näitust eksponeeritakse peale Tallinna veel Peterburis ja Helsingis.

Tänavuse konkursi auhinnafond on üle 100 000 krooni.

Täpsemad konkursitingimused saab teada aadressil http://www.envir.ee/484269

Taustainfo:
Konkursi tingimused:
· paberkandjal fotod (miinimumsuurus 18 x 24 cm ja maksimumsuurus 40 x 60 cm) tuleb esitada hiljemalt reedeks, 31. augustiks 2007 Keskkonnaministeeriumi aadressile Narva mnt 7a, 15172 Tallinn. Ümbrikule lisada märksõna „Läänemere rannikul”;
· võistlusest on oodatud osa võtma eraisikud Eestist, Soomest ja Venemaalt (v.a võistluse korraldajad ja nende perekonnaliikmed);
· iga osaleja võib esitada maksimaalselt kolm fotot.

Konkurss toimub kolmes kategoorias:
· professionaalsete fotograafide kategooria;
· amatöörfotograafide kategooria;
· noorte fotograafide kategooria (sündinud aastal 1989 või hiljem).

Iga foto tagaküljele tuleb kirjutada:
· foto pealkiri ja pildistamise aeg;
· autori ees- ja perekonnanimi;
· autori vanus;
· kategooria, kuhu foto esitatakse;
· kontaktandmed (telefon, e-mail, aadress).

Vastavalt konkursi reeglitele võib kõiki konkursile esitatud fotosid tasuta kasutada konkursiga seotud artiklites või trükistes, Eestis, Soomes ja Venemaal.

Konkursile tuleb esitada eelnevalt publitseerimata/avaldamata fotosid, mis on tehtud pärast 1. jaanuari 2005. Osaleja katab ise võistlustöö saatmisega seotud posti- ja võimalikud kindlustuskulud. Esitatud fotosid ei tagastata.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 03.05.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.