Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PTA Saku peakontori hoone avati pidulikult (2022-04-11 09:05:54)

8. aprillil avati Sakus renoveeritud hoone, kus hakkavad tegutsema Põllumajandus- ja toiduamet (PTA) ning Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet.

Renoveeritud hoones asuvad tööle PTA maaparanduse, taimekaitse, taimetervise, mahepõllumajanduse ja seemne osakond ning Põhja regiooni maaparanduse, seemne, mahepõllumajanduse, taimekaitse, tuulekaera ja väetise valdkonna järelevalveametnikud. Samuti Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA).

"Mul on hea meel, et PTA Saku peakontori renoveerimine on lõpule jõudnud. Hoone on uuenduslik ja asutuste vajadusi igati arvestav. Töötajad saavad nüüdsest teha tööd säästlikus, kaasaegses ja paremate töötingimustega hoones," sõnas maaeluminister Urmas Kruuse.

"Hoone on renoveeritud eesmärgiga, et riigi keskkonnateenuseid ning maaeluministeeriumi ühendav maja peab olema energiatõhususe ning keskkonda arvestava hoone mõõdupuu. See tulemus on saavutatud -hoone ruumilahendus on nutikas ja vastab igati nüüdisaegsele töökeskkonnale ning energiakulu on vähendatud," tõdes Riigi Kinnisvara juhatuse esimees Kati Kusmin.

Teaduse 2 hoone rekonstrueerimise käigus soojustati maja, vahetati välja tehnosüsteemid ning uuendati maja arhitektuurset lahendust.

Endine Taimekaitsejaama direktor Jaanus Müür, kes maja 1974. aastal ehitajalt vastu võttis, andis üle ajaloolise majavõtme ameti tänasele juhile Urmas Kirtsile. "Traditsioonid ja uuenenud maja on koosmõjus parim eeldus organisatsioonikultuuri ja väärtuste kinnistamiseks, mis on väga oluline ameti arenguperspektiivi arvestades," sõnas Põllumajandus-ja toiduameti peadirektor Urmas Kirtsi.

Külalistele oli välja pandud ka kunagise avamispeo külalisraamat ning soovi korral said nad kirjutada sissekande uude külalisraamatusse.

Kohtumised Saku ametnikega palume eelnevalt kokku leppida. Kontaktid leiab ameti kodulehelt kontaktide alt. Hoone on Sakus avatud E-R 8.00-16.30.



Allikas: Põllumajandus- ja Toiduameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.