Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei väljastab dokumente broneeringu alusel ajutiselt ka õhtuti ja nädalavahetusel (2022-04-08 08:14:01)


Pärast sõja puhkemist Ukrainas on Eesti inimesed taotlenud varasemast enam isikut tõendavaid dokumente. Selleks, et inimesed saaksid valminud dokumendid kiiremini kätte, lisab PPA suuremate teeninduste broneeringukalendrisse ajutiselt aegu nädalavahetuseks ja tööpäeva õhtuteks.

"Soovitame inimestel, kes on saanud PPA-lt teavituse valminud dokumendile järele tulemiseks, broneerida selleks aeg aadressil broneering.politsei.ee. Esialgu lisasime broneeringuaegu eesootavaks nädalavahetuseks ja uue nädala tööpäeva õhtuteks. Loodame, et lisatud ajad aitavad lühendada päevasel ajal PPA teenindustes järjekordi," sõnas PPA identiteedi ja staatuse büroo valdkonna koordineerija Marit Abram.

Abram lisas, et õhtused ja nädalavahetuse broneerimisajad on mõeldud üksnes valminud dokumendile järele tulemiseks. Kui kliendil on juba broneering, kuid ta soovib broneerida uut aega, tuleb eelnev aeg tühistada. Dokumenditaotlusi ja muid toiminguid nädalavahetuseti ja õhtustel aegadel teenindustes teha ei saa. Samuti ei võeta vastu broneeringuta kliente.

Hetkel ootab väljastamist ligi 26 000 dokumenti, millest ligi pooled on ID-kaardid. Lisaks on valminud üle 8000 passi, üle 3000 elamisloakaardi ja üle 200 välismaalase passi.

Aja broneerimiseks:
mine veebilehele
https://broneering.politsei.ee/

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.