Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-04-08 08:03:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 6
4 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 56. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles said vigastada kuus inimest. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril tuvastati üks ebaseaduslik piiriületus, väljastati kuus sisenemiskeeldu ning riigis tabati üks ebaseaduslikult viibinud isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel korteris tekkis konflikt kolme omavahel tuttava inimese vahel. Nendest ühe, 67-aastase mehe toimetasid politseinikud kainenema.

6. aprillil teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel korteris lõi 42-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. aprillil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel kaupluses lõi 53-aastane mees 60-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. aprillil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval korteris tekkis konflikt kahe mehe ja ühe naise vahel, milles sai kannatada 29-aastane naine. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid kinni 33-aastase mehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Ööl Vastu 7. aprilli murti Jõgeva vallas Kaarepere külas sisse kauplusesse. Juhtunu täpsemad asjaolud ning kauplusele tekitatud täpne kahju selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 4. aprillil lõi 36-aastane alkoholi tarvitanud mees Elvas Lauliku tänava kortermajas oma abikaasat. Mees peeti kinni ning toimetati esmalt vanglase kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Põlvamaa

Välisriigi ja rahvusvahelise organisatsiooni ametliku sümboli teotamine

5. aprillil avastati, et Põlvas keskväljakul on läbi saetud lipumast ning varastatud Ukraina lipp. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et märtsikuu lõpus murti Valga vallas Tsirgumäe külas sisse sõiduautosse Opel, kust varastati kaks abielusõrmust. Kahju on umbes 2000 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. aprillil sai politsei väljakutse Setomaa valda Mikitamäe külla, kus terava esemega oli löödud 44-aastast meest. Sündmuskohale saabunud piirivalvurid andsid kannatanule esmaabi, misjärel mees meedikute poolt haiglasse toimetati. Politsei pidas asjaolude selgitamiseks kinni 65-aastase ja 43-aastase mehe.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. aprillil teatati politseile peretülist Kohtla-Järvel Altserva tänava korteris, kus 40-aastane mees lõi oma ämma. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

6. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1995. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

6. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis 1995. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

6. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1991. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Arvutikelmus

6. aprillil alustati menetlust selles, et 64-aastasele mehele helistas 18. märtsil tundmatu inimene, kes tutvustas ennast pangatöötajana ning palus mehel sisse logida enda internetipanka. Seda mees ka tegi ning avastas hiljem, et tema nimel on võetud esialgsetel andmetel 2000 eurot laenu ning pangakontolt on kadunud 2550 eurot, mida ei ole võimalik enam tagasi saada. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
6. aprillil teatati, et Raplas lõi 38-aastane mees elumajas enda 64-aastast pereliiget, kes sai viga. Politsei pidas 38-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.