Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo (2022-04-04 08:27:15)

Esmaspäeval, 04.04

Keskkonnaminister Erki Savisaar avab kell 11 lennujaamas näituse kaubanduse mõjust ohustatud liikidele. Ajakirjanikud on oodatud! Lisainfo: Marju Kaasik, Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist, 513 3165, marju.kaasik@envir.ee

Kell 10-12 toimub veebi teel kliimamuutuste leevendamise ja mõjuga kohanemise tegevuste taotlusvooru infopäev. Eeldatavasti aprillis kuulutab KIK välja taotlusvooru kohaliku omavalituse asutustele või selle hallatavatele asutustele, maakondlikele omavalitsusliitudele ja riigiasutustele, et toetada tegevusi, mis toetavad kliimamuutuste leevendamist ja nende mõjuga kohanemist kohalikul tasandil. Infopäev toimub enne taotlusvooru avamist, et jääks piisavalt aega taotluse ettevalmistamiseks. Toetusraha tuleb Euroopa Majanduspiirkonna toetustest.

KIK avab haridusasutustele toetuse, et pakkuda lasteaedadele ja põhikoolidele võimalust osaleda loodus- ja keskkonnahariduskeskuste õppeprogrammides. Lasteaialapsed ja põhikooliõpilased saavad loodusteadmisi koguda ja kinnistada 2022/2023 õppeaastal. Toetuse suurus on 200 eurot ühe rühma, klassi või õpigrupi kohta.
 
Teisipäeval, 05.04

Kell 11-14 toimub keskkonnavaldkonna arengukava KEVAD koostamise merekeskkonna kaitse tegevussuuna eesmärkide seadmise veebiarutelu. Täpsem info: https://envir.ee/uudised/aita-kaasa-merekeskkonna-kaitse-tegevussuuna-eesmarkide-seadmisel

Kolmapäeval, 06.04

Eesti keskkonnaministeerium ja Läti rahandusministeerium korraldavad ühise veebikonverentsi, kus tutvustatakse projekti "ELi taksonoomia rakendamise ja kestliku arengu rahastamise teekaart Eestile ja Lätile". Konverents toimub kell 13.00−17.00 MS Teamsis. Registreerimine: https://www.mittoevents.com/eutaxonomy-webinar-7249-register/pieteikties.

Neljapäeval, 07.04

Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra osaleb kell 10-12 Eesti Ringmajandusettevõtete Liidu korraldataval ümarlaual Kadaka Konverentsikeskuses. Teemaks on Riigikontrolli läbiviidud auditite tulemused ja nende ühene tõlgendamine eri osapoolte (Riigikontroll, Keskkonnaministeerium, Keskkonnaamet, Õiguskantsleri Kantselei ja ERMEL) vahel.

Kell 15-17 toimub põhikoolide ja lasteaedade õppekäikude taotlusvooru infopäev. KIK avas 4.04 toetuse haridusasutustele, et pakkuda lasteaedadele ja põhikoolidele võimalust osaleda loodus- ja keskkonnahariduskeskuste õppeprogrammides. Toetusraha tuleb siseriiklikust keskkonnaprogrammist.
KIKi projektikoordinaator Kristjan Kalda esineb Maanteemuuseumi konverentsil "Mitmeilmeline ühistransport" ning räägib riigi toetustest säästva transpordi teemal.
 
Neljapäeval-reedel, 07.-08.04

Noorte roheideede konkursi Negavatt 20 parimat meeskonda kohtuvad 7.-8. aprillil žüriiga, et tõestada, et nemad on väärt kohta kümne parima meeskonna seas. Negavati IX hooaja TOP10 avalikustame 11. aprillil. Žüriisse kuuluvad KIKi juhataja Andrus Treier, Riigikantselei rohepoliitika koordinaator Kristi Klaas, Teaduspargi Tehnopol rohetehnoloogia valdkonnajuht Ragmar Saksing, Põhjamaade Ministrite Nõukogu kestliku arengu nõunik Madis Tilga ja teadliku elustiili propageerija ning veebipoe Slow asutaja Helen Puistaja.

Maa-amet korraldab 7., 8., 11. ja 13. aprillil kohalikele omavalitsustele Teamsis maareformi infopäeva. Kõik infopäevad on sama sisuga, ent erinevatele KOV-idele. Registreerunuid on 118. Infopäevadel räägime pooleliolevatest maareformi menetlustest ja tutvustame 1. jaanuaril 2022 jõustunud maareformi puudutavaid seadusemuudatusi ning iseseisva kasutusvõimaluseta maast maareformi käigus kinnisasjale juurdelõike tegemise menetlust. Ettekannetega esinevad ja küsimustele vastavad Anne Toom, Henri Kivimaa, Andrus Ründal, Raul Ermus ja Maire Salu.
 
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.