Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna pargivahid alustavad tööd (2007-05-01 05:37:15)

 

1. mail alustavad pargivahid lisaks Pikakari rannale igapäevast patrullimist ka Tammsaare pargis, Harju mäel, Kadriorus ja Männi pargis.

 

Kõigis neis parkides valvab pargivaht 1. maist kuni 30. septembrini iga päev kella 6-24. Pargivalvurid omavad turvatöötaja kvalifikatsiooni, kannavad vormiriietust ning neoonvesti kirjaga “ PARGIVAHT”.

 

Mullused kogemused näitasid, et ainult hommikune ja õhtune valve ei õigusta ennast ning valvama hakatakse kella 6-24.

 

Tänavu on pargivalve lisaks Paljassaare poolsaarele veel Kadriorus, Männi pargis ning Harjumäel ja Tammsaare pargis. Pikakari rannas tegutseb pargivaht juba alates 2006. aasta 1. maist aastaringselt.

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on Tammsaare pargis pargivahile esitatud kõrgendatud keelenõuded. “Lisaks eesti ja vene keelele peab Tammsaare pargi valvur oskama inglise või saksa keelt ning suutma anda seletusi kirjaniku ja parki ümbritsevate ehitiste kohta,” ütles Boroditš.

 

Põhja Tallinna Linnaosa Valitsuse soovil korraldas Keskkonnaamet sel aastal Paljassaare poolsaare valvamiseks pakkumismenetluse aasta algusest. Pakkumise esitasid AS Falck Eesti ja OÜ K Grupp Turvateenused ning viimase pakkumine oli soodsam. Leping kehtib 31. detsembrini.


Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 30.04.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.