Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-03-11 08:19:12)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 46 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 14 varavastast kuritegu, sealhulgas 10 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 37. Registreeriti kolm inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest ja hukkus üks. Tabati 11 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt saadeti tagasi neli inimest ja riigist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

9. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe teel lõi 23-aastane mees puruks sõiduauto aknaklaasi, pärast mida tekkis füüsiline konflikt tal 37-aastase mehega. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

9. märtsil teatati, et Mustamäel kortermajas lõi alkoholijoobes 56-aastane mees 40-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. märtsil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval ründas seni tuvastamata mees 51-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

9. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Lasnamäel elavale 52-aastasele naisele helistati korduvalt erinevatelt numbritelt ja esitleti ennast nii Google'i, Swedbanki kui ka politsei töötajatena ja teavitati, et tema arvutisse on väidetavalt sisse häkitud ja et keegi üritab naise nimele Bondorast laenu võtta. Kahtlase tegevuse kontrollimiseks juhendati naist alla laadima rakendusi AnyDesk, Aeroadmin, Revolut ja kinnitama end Smart-ID kaudu. Tegelikkusest kanti naise kontolt ära 3400 eurot.

Piiriturvalisus

9. märtsil koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kes töötas siin ebaseaduslikult, tema lühiajaline töötamine polnud vastavalt registreeritud. Naise viisavaba viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ja kohaldati kolmeks aastaks siseriiklik sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 5.märtsil varastati Tartus Kesk tänava korterist 600 eurot sularaha.

3. märtsil varastati Tartus Aida tänava eramu trepikojast lukustatud Scott jalgratas. Kahju on 999 eurot.

Piiriturvalisus

9. märtsil koostati Lõuna prefektuuris lahkumisettekirjutus Valgevene Vabariigi kodanikule, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 23 päeva. Isikule kohaldati sissesõidukeeld neljaks kuuks.

9. märtsil peatasid politseinikud Valga ajutises piiripunktis sõiduki, mille roolis oli Nigeeria kodanik. Et mehel puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks ja siin viibimiseks, toimetati mees menetlustoiminguteks Valga politseimajja.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

9. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval asuvasse lukustamata korterisse on sisse tungitud, võetud garaaži võtmed ja varastatud sealt mootorsaag. Kahju on kokku 100 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsil teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris tekkis lõi 38-aastane mees ühise alkoholitarbimise käigus 31-aastast meest ja tekitas talle sellega füüsilisi vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

9. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
8. märtsil teatati, et Lääne-Nigula vallas lõi 29-aastane naine asutuse ruumis tuttavat 35-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.