Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-03-10 08:38:44)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 43 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 21 varavastast kuritegu, sealhulgas 14 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 24. Registreeriti üks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai viga üks inimene. Tabati 7 alkoholi- ja 3 narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt saadeti tagasi viis inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

8. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval korterist on varastatud nutitelefon ja ehteid. Kahju 3535 eurot.

Piiriturvalisus

8. märtsil soovis lahkuda Tallinna lennujaama kaudu Amsterdami 1991. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanik, kelle ära antavast pagasist leiti lennujulgestuse kontrolli käigus kasteet ja väike taskunuga. Esemed võeti hoiule ja naine lubati lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

5. märtsil teatati, et Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskusest varastati rõivaid. Kahju on 528 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et viimastel päevadel varastati Lüganuse vallas Püssis traktorist ja veoautost kütust. Kahju on 500 eurot.

Piiriturvalisus

8. märtsil kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis kahte Venemaa kodanikku, kel puudus seaduslik alus Eestisse sisenemiseks. Nad suunati tagasi Venemaale.

8. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1981. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naine saadeti tagasi Venemaale.

8. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

8. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1994. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
5. märtsil teatati, et sama päeva hommikul on sisenetud Türi vallas kortermaja keldrisse, kust varastati tööriistu esialgsetel andmetel ligi 1000 euro väärtuses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.