Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-03-03 08:09:54)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 16 varavastast kuritegu. Lähisuhtevägivallast teatati politseid 22 korral. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kaks narkojoobes sõidukijuhti ja üks alkoholijoobes sõidukijuht.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. märtsil sai politsei väljakutse Lasnamäe Mahtra tänava kortermajja, kus 29-aastane mees lõi endist elukaaslast, 26-aastast naist.

1. märtsil teatati, et kesklinnas Jakobi tänaval lõi seni tuvastamata mees 46-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval lõi alkoholijoobes 34-aastane naine 32-aastast naist.

Kelmus

1. märtsil pöördus politseisse 18-aastane naine, kes sai sõnumeid Google konto kohta ja milles väideti, et tema isiklik konto ei ole turvaline. Mõni hetk hiljem helistas väidetav Google töötaja, kes kinnitas sõnumitele saadetud infot. Seejärel öeldi avaldajale, et teda suunakse panka, kust öeldi, et konto kaitsmiseks on vajalik kõike kontrollida. Väidetav pangatöötaja palus naisel laadida alla rakendused AnyDesk ja TeamViewer, kuhu avaldaja sisenes Smart-ID abil. Peagi avaldaja märkas, et tema nimele on võetud laenu ja see kanti koos isikliku rahaga teise inimese kontole. Kelmusega tekitatud kahju on 1195 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil sai politsei väljakutse Valgas Aia tänavale, kus joobes 52-aastane mees oli löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning viis kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Vargus

Politsei poole pöördus Valgas elav naine, kes teatas, et veebruarikuu keskpaiku varastati tema rahakotist Valga linnas asuvas ettevõttes 250 eurot sularaha.

Piiriturvalisus

1. märtsil pidasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Setomaa vallas piiriäärsel alal kinni kolm inimest, kes olid viibinud ebaseaduslikult piiriribal. Kolm Eesti kodanikust meest toimetati piirivalvekordonisse, kus kahele neist määrati piirirežiimi rikkumise eest 200-eurosed rahatrahvid ning ajutist kontrolljoont ületanud mehele 400-euro suurune trahv.

IDA PREFEKTUUR

Ida prefektuuri ööpäevainfo

Lääne-Virumaa

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval asuvas korteris löödi tüli käigus 51-aastast meest ja tekitati talle sellega füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

1. märtsil teatati politseile, et Sillamäel V. Majakovski tänaval asuvas korteris lõi 58-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus 58-aastast naist ja tekitas talle sellega füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine
1. märtsil sai politsei teate, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris ähvardas 21-aastane naine 18-aastast meest terava esemega. Politseinikud pidasid naise kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus
1. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1982. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. märtsil teatati, et Pärnus lõi 17-aastane noormees korteris tuttavat 39-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas noormehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.