Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Noore looduskaitsja auhind maaülikooli (2007-04-28 08:32:38)

 

Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi vanemteadur Marek Sammul pälvis noore looduskaitsja auhinna, mida Eestimaa looduse fond annab Kaja ja Alex Lotmani eestvedamisel välja kolmandat aastat. Auhinnaga toetatakse elujõulise ja aatelise looduskaitse püsimist Eestis põlvkondade vältel.

Marek Sammul (34) on alates 2004. aastast Eesti Looduseuurijate Seltsi president, varem kuulus ta ka pärandkoosluste kaitse ühingu juhatusse. Sammuli sõnul tuli auhind talle üllatusena. «Ma ei pea ennast aktiivseks ja «võitlevaks» looduskaitsjaks, pigem olen nõuandva häälega siin-seal kaasa aidanud,» jäi noor mees oma panust hinnates tagasihoidlikuks. Sammul on juhtinud looduskaitse arengukava loodushariduse peatüki koostamist ja toimetanud mitmeid raamatuid, sealhulgas ökoloogilist taastamist käsitleva kogumiku. Ta osaleb kaitsealade kaitsekorralduskavade komisjonis. Tema teadustöö on seotud poollooduslike koosluste mitmekesisuse, arengu ja kaitsega.

 

Allikas: ajaleht Maaülikool 26.04.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.