Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 8. nädala eelinfo (2022-02-21 08:47:06)

Esmaspäev, 21. veebruar

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu kohtumisel Brüsselis, kus arutatakse Euroopa rohelist kokkulepet, ühise põllumajanduspoliitika ja kaubanduspoliitika sidusust ning metsade raadamise määruse eelnõu. Lisaks on päevakavas ülevaade liidu turuolukorrast ning fütosanitaarküsimustest.

Ürituse raames on plaanis kahepoolne kohtumine Euroopa Komisjoni keskkonna, ookeanide ja kalanduse voliniku Virginijus Sinkevičiusega, et vahetada mõtteid mullastrateegia, taimekaitse ja ühise kalanduspoliitika teemal.

Ministrit saadavad kohtumisel Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand. Lisainfo Euroopa Liidu Nõukogu kodulehel.

· Maaeluministeeriumi põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre, sama osakonna toidusektori ettevõtluse arendamise valdkonnajuht Janeli Tikk ja peaspetsialist Madis Võikar ning ministri nõunik Evelin Oras kohtuvad Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil Eesti Väikepruulijate Liidu ja MTÜ Eesti Veinitee esindajatega.

· "Mahepõllumajanduse edendamise tegevuskava 2023-2030" väljatöötamise raames kohtub esimest korda tootmise ja töötlemise valdkonna töörühm, mida juhib taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu. Töörühmas osalevad valdkondlikud liidud, huvigrupid ja teised seotud asutused.

Teisipäev, 22. veebruar

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb kell 10 toimuval valitsuskabineti nõupidamisel.

· Maaeluminister Urmas Kruuse külastab Tartu Annelinna Gümnaasiumi, kus räägib õpilastele põllumajandusest, maaelust ja kodumaise toidu tootmise olulisusest.

· Kell 14 toimub Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EL) nr 1144/2014 alusel rahastatavate Euroopa Liidu teavitus- ja müügiedendusmeetmete riiklik infopäev, kus Euroopa Komisjoni esindajad tutvustavad komisjoni 2022. aasta tööprogrammi, poliitika läbivaatamise protsessi, abikõlblikkuse kriteeriume ja programmide haldamist. Lisaks jagavad oma kogemusi Soome ja Leedu ettevõtjad. Infopäev toimub inglise keeles Zoomi keskkonnas. Lisainfo: Liis Raska, põllumajanduspoliitika osakonna nõunik, tel 625 6125, liis.raska@agri.ee

Kolmapäev, 23. veebruar

· Maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Tiina Saron tunnustavad Eesti Vabariigi 104. aastapäevale pühendatud aktusel põllumajanduse ja maaelu edendajaid ja annavad üle ministeeriumi teenetemärgid.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.