Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister kohtus Austraalia peakonsuli ja Araabia Ühendemiraatide väliskaubandusministriga (2022-02-18 07:25:13)


Maaeluminister Urmas Kruuse kohtus 17. veebruaril 2022 Expo 2020 raames Austraalia peakonsuli Ian Hallidayga, kes andis ülevaate Austraalia tegevustest Pärsia lahe piirkonna turule sisenemisel.

Peakonsul rõhutas, et igale riigile tuleb läheneda eraldi ning ekspordi edendamisel on edu eelduseks järjepidevus. Mõne riigi puhul on oluline nimetada sinna ekspordinõunik. Lisaks tasub omada kohapealset partnerit, kes on kursis kohalike olude ja reeglitega.

Peakonsul kinnitas, et Araabia Ühendemiraadid on värav Pärsia lahe piirkonda sisenemiseks. Kruuse ja Halliday leidsid, et pandeemia on toonud kogu maailmas teravalt päevakorda toiduga kindlustatuse teema.

Teine kohtumine oli Urmas Kruusel Araabia Ühendemiraatide väliskaubandusministri Thani Al Zeyoudiga, kes avaldas tänu Eesti riigile Expo 2020 võimaluste aktiivse kasutamise eest. Eesti on toonud messi raames Araabia Ühendemiraatidesse äridelegatsioone väga erinevatest sektoritest. Maaeluministrit saatis põllumajanduse ja toidutootjate esindajatest koosnev äridelegatsioon.

Ühendemiraatide väliskaubandusminister oli avatud erinevatele koostöövõimalustele, eriti huvitas teda tervet tarneahelat hõlmav andmetöötlus.

Kohtumisel markeeriti ära ka Araabia Ühendemiraatide ja Eesti ärinõukogu käivitamise tähtsus koostöö tõhustamiseks.

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.