Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-18 06:47:27)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 21 varavastast kuritegu, sealhulgas 10 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 4 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänava kortermaja korteris lõi 32-aastane mees 45-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kihnu tänava kortermaja korteris löödi terava esemega 59-aastast naist, kes vajas ka arstiabi. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

16. veebruaril sai politsei teate, et kesklinnas Gonsiori tänaval liikuvas bussis tekkis konflikt mehe ja naise vahel, kes ei ole omavahel tuttavad. Peatuses väljusid mõlemad ning 26-aastane mees lõi 43-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

16. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänaval kortermaja korteris lõi 46-aastane mees 43-aastast meest. Mõlemad mehed olid tarvitanud alkoholi. Politseinikud pidasid lööja kinni.

16. veebruaril sai politsei teate Haabersti Astangu tänava kortermajja, kus 23-aastane mees lõi oma elukaaslast, 21-aastast naist.

Vargus

17. veebruaril teatati sõiduauto Volvo V70 vargusest Nõmmel Pärnu maantee avalikust parklast. Sõiduk on sinist värvi ja registreerimisenumbriga 519 AZK. Kahju on 1800 eurot.

Kelmused

16. veebruaril teatas 20-aastane naine, et tema panagakontolt on võetud 638 eurot. Kannatanu sõnul helistati Google tehnilisest abist ja väideti, et tema kontole on häkitud. Konto turvalisuse kontrollimiseks paluti naisel alla laadida rakendus AnyDesk. Seejärel suheldi edasi Viber rakenduse kaudu. Avaldaja nägi, et tema e-posti oli tõesti häkitud ja muudetud ka parool. Lisaks öeldi, et avaldaja nimel üritati laenu võtta ja tuleb kontrollida tema pangakontot. Samuti väideti talle, et SEB pangaga oldi ühenduses ning laenu võtmise ohu tõttu peab pank eelolevaks nädalavahetuseks keelama rahaülekanded teistele kontodele. Selleks, et pank saaks vajalikud toimingud teha, paluti sisestada Smart-ID PIN1 ja PIN2 koodid, peale mida pani avaldaja tähele, et tema kontolt oli raha kantud Trustly Group AB kontole.

16. veebruaril tegi politseisse avalduse 24-aastane naine, kelle kontolt oli võetud 311.70 eurot. Kannataja sai sõnumi DHL Expressilt, kus kirjutati, et tal on vaja maksta paki toimetamise eest 1.99 dollarit. Kuna avaldaja ootas pakki, siis vajutas sõnumis olevale lingile. Sisestas oma andmed ja pangakaardi andmed. Seejärel sai Swedbanki teavituse tehingu kinnitamiseks ja sisestas koodi, kuid tekkis viga. Paar minutit hiljem märkas avaldaja, et tema pangakontolt läks 111.70 eurot ja 200 eurot saajatele keda ta ei tunne.

LÕUNA PREFEKTUUR

Piiriturvalisus

16. veebruari ennelõunal reageeris piirivalvepatrull Mehikoorma kandis õnnetusjuhtumile, kus üks järvel liikunud inimene oli vajunud jääprakku. Vette kukkunud 64-aastane mees sai küll iseseisvalt tagasi jääle, kuid jäises vees viibimise järel vajas ta kõrvalist abi. Piirivalvetoimkond leidis abivajaja järvelt üles ning toimetas kaldale, kus meedikud ta enda hoolde võtsid.

16. veebruaril avastasid piirivalvurid Koidula piiripunktis, et Leedu numbrimärgiga veokit juhtinud mees kasutas oma autorongi sõidumeerikus teisele inimesele kuuluvat juhikaarti. Lisaks leidsid tolliametnikud täiendava kontrolli käigus masinast veel kahele võõrale inimesele kuuluvad juhikaardid ning ka mehe esitatud juhiluba oli võltsitud, mistõttu võeti mehelt esitatud dokumendid ära, tema suhtes alustati menetlust ning määrati 400-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Timuti tänaval lõi 52-aastane naine 33-aastast naist. Juhtumi täpsemaid üksikasjad selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

16. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1985. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 7 päeva seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

16. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 1970. aastal sündinud naist ja 1970. aastal sündinud meest, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Isikutele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

16. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

16. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
16. veebruaril teatati, et ajavahemikus 15. veebruari õhtu kuni 16. veebruari hommik on sisenetud Paides Anna külas asuva kaupluse kontoriruumi ja kaubaruumi, kust varastati esialgsetel andmetel sularaha ja sigarette. Täpne kahju suurus on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
16. veebruaril saime teate, et Kuressaares väänas 52-aastane mees garaažis tuttava 42-aastase naise kätt. Naine sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.