Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-02-03 08:13:58)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 16 varavastast kuritegu, sealhulgas 9 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 30. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada neli inimest. Tabati viis alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist, piirilt saadeti tagasi kaks inimest ning Eestist saadeti välja viis inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. veeburaril teatati, et Haaberstis Piimamehe tänaval lõi 40-aastane mees talle tuttavat 61-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

1. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kiive tänaval ründas seni tuvastamata mees 54-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. veebruaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel korteris ründas 62-aastane alkoholjoobes mees oma abikaasat, 63-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

1. veebruaril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel ründas 29-aastane naine talle tuttavat meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. veebruaril teatati, et Saku vallas viskas 31-aastane mees 30-aastast naist mobiiltelefoniga, mille tagajärjel murdus kannatanul üks hammas.

Piiriturvalisus

1. veebruaril koostati Põhja prefektuuris lahkumisettekirjutus 37-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis 13 päeva seadusliku aluseta. Määrati rahatrahv ning kehtestati neljaks kuuks sissesõidukeeld.

1. veebruaril koostati Põhja prefektuuris lahkumisettekirjutus Poolas elavale Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis 23 päeva seadusliku aluseta ning ka töötanud sel ajal. Kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et jaanuarikuus varastati Tartus Raatuse tänava kauplusest toidukaupu ning alkohoolseid jooke. Kahju on 359 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 1. veebruaril lõi 39-aastane mees Tamsalus parklas 48-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus

1. veebruaril teatati politseile, et ajavahemikul 10.- 28. jaanuar varastati Jõhvis Kaare tänava korterist sularaha summas 1400 eurot.

Piiriturvalisus

1. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1966. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks, talle koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
1. veebruaril teatati, et Haapsalus lõi 57-aastane naine korteris enda pereliiget, 78-aastast naist, kes sai viga.

Raplamaa

Asja omavoliline kasutamine
1. veebruaril teatati, et Märjamaa vallas võeti 28. jaanuari õhtu kuni 29. jaanuari hommik omaniku tahte vastaselt sõiduauto Opel, millega sõideti minema. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
1. veebruaril sai politsei teate, et 28. jaanuari öösel varastati kortermaja trepikojast trosslukuga lukustatud maastikuratas Merida. Kahju on esialgsetel andmetel ligi 700 eurot.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.