Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna linnaosad korraldavad koristustalguid (2007-04-26 08:48:45)


Heakorrakuu raames toimuvad eeloleval nädalavahetusel koristustalgud Stroomi metsas, Kadaka metspargis, Merivälja pargis ning Haaberstis Harku järve äärsel jaanitule platsil ja Kakumäe rannapargis.

 

Pirita talgulised kogunevad reedel, 27. aprillil kell 13.00 Merivälja parki. Pirita linnaosa vanema Enno Tamme sõnul oodatakse lisaks linnaosa valitsuse töötajatele talgutest osa võtma ka Pirita halduskogu liikmeid ning Pirital tegutsevatesse seltsidesse ja pensionäride ühendusse kuuluvaid inimesi. Talgutele on oodatud ka kõik Pirita elanikud, kes hoolivad oma linnaosast ja puhtast elukeskkonnast.

 

Põhja-Tallinna heakorrakuu talgud toimuvad reedel, 27. aprillil Stroomi rannapargis ja Stroomi metsas. Kogunemine rannahoone juures kell 13.00.

 

Mustamäe talgupäev algab reedel, 27. aprillil kell 14.00. Talguliste kogunemispaik on kultuurikeskuse Kaja juures ja sealt minnakse ühiselt Kadaka metsparki koristama.

Haaberstis koristatakse reedel ühiselt Kakumäe rannaparki ja metsa. Kogunemine kell 12 00 Kakumäe ranna parkimisplatsil.

 

Laupäeval, 28. aprillil, koristavad Haabersti linnaosa vabatahtlikud Sõudebaasi tee äärset metsparki ja jaanitule platsi. Kogunemine on kell 10.00 Harku järve sõudebaasi esisel platsil.

 

Talguliste töövahendid on korraldajate poolt.

 

Heakorrakuud, mis algas 15. aprillil ja kestab 20. maini, korraldab Tallinna Keskkonnaamet koostöös Tallinna linnaosade valitsustega, Tallinna Transpordiameti, Tallinna Kommunaalameti ja Tallinna Munitsipaalpolitsei Ametiga.


Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 26.04.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.