Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-01-27 08:09:21)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 44 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 14 varavastast kuritegu, sealhulgas üheksa vargust ning kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 20. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris löödi 36-aastast naist ja tekitati talle kehavigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargus
25. jaanuaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel varastati sõidukist akna lõhkumise teel erinevaid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril teatati, et 62-aastane mees lõi Kiili vallas Luige alevikus oma abikaasat, 59-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

25. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld üheks kuuks 1985. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees pöördus viisa taotlemiseks PPA teenindusse, kus selgus hoopis, et ta oli Eestis viibinud kaheksa päeva ilma seadusliku aluseta.

25. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kaheks kuuks 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees pöördus viisa taotlemiseks PPA teenindusse, kus selgus hoopis, et ta oli Eestis viibinud 37 päeva ilma seadusliku aluseta.

25. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks Bergamost Tallinna lennujaama saabunud Mehhiko Ühendriikide kodanikule, kellel puudus seaduslik alus Eestis viibida. 1981. aastal sündinud mees on esitanud Hispaanias elamisloa taotluse, kuid taotluse menetlemise ajal võib ta viibida ainult menetlevas riigis.

25. jaanuaril saabus Kiievist Tallinna lennujaama 1982. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes oli lennuki peal käitunud meeskonnaga konfliktselt. Politseinikud kontrollisid mehe riiki saabumise aluseid ja võtsid tema käitumise kohta kirjaliku seletuse. Mees lubati riiki.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

25. jaanuari hommikul avastati, et Tartus Sangla tänava maja eest on ärandatud sõiduauto Toyota Land Cruiser. Maastur leiti avariilise ja mahajäetuna Pangodi-Lukemõisa tee kraavist. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et Valgamaa ettevõtja leidis Facebooki müügigrupist rataslaaduri, mida soetada soovis. Ettevõtja tasus ettemaksu summas 13 900 eurot ning jäi kaupa ootama. Peale ülekande tegemist ei ole aga seni meheni tellitud kaup jõudnud, ka ei vasta müüja enam mehe kirjadele. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimese surm

25. jaanuaril sai politsei väljakutse Sõmeru alevikus Mäe tänavale, kus renoveerimistöid teinud 43-aastane mees kukkus kolmekorruselise elumaja katuselt. Kahjuks suri mees kiirabiautos teel haiglasse. Tööõnnetuse uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb töötervishoiu ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on põhjustatud inimese raske tervisekahjustus või surm.

Piiriturvalisus

25. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 2003. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

25. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1998. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

25. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1987. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja omavoliline kasutamine
25. jaanuaril teatati, et Paides Kevade tänaval on täpselt tuvastamata ajal võetud omaniku tahte vastaselt ajutise kasutamise eesmärgil sõiduauto Volkswagen, millega sõideti Paides Laiale tänavale ja jäeti seal maha.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.