Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veebruaris toimuv "Maitsev Tartu" pakub toiduelamusi 23 restoranis (2022-01-26 08:12:55)


Restoran "Antonius". Foto: Oliver Kuusk

Veebruar on taas "Maitsva Tartu" kuu, mil 23 Tartu restoranis saab proovida põnevaid erimenüüsid. Kolmekäigulised menüüd luuakse spetsiaalselt restoranide kuu jaoks ning toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet.


"Veebruaris on taas võimalus meie üha mitmekesisema toidukultuuriga tutvuda ning pakutavatest maitseelamustest osa saada. Kuna viimased kaks aastat on olnud toitlustussektori jaoks kehtivate piirangute tõttu keerulised, siis sarnaselt möödunud aastale andsime ka seekord võimaluse kampaaniaga liituda tavapärasest suuremale arvule restoranidele. Restoranid pingutavad selle nimel, et restorani külastamine oleks maitseelamuste otsijatele ka viiruseperioodil võimalikult ohutu," ütles abilinnapea Raimond Tamm.

Maitsva Tartu 2022 osalejad on Antonius, Aparaat, Cafe Shakespeare, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Fii, GMP Patisserie, Gustav Gastro Cafe, Humal, Kampus, Kolm Tilli, Lihuniku Äri, Meat Market, Pepe's, Pierre, Pompei, RP9, Spargel, Taverna, Trikster Tihane, Werner ning Vilde ja Vine.

Erimenüüde ettevalmistamisel andis restoranidele tagasisidet asjatundlik žürii koosseisus: Sven-Erik Volberg (Villa Ammende tegevjuht), Elika Raal-Kikas (VOCO toitlustuse ja turismi osakond), Joosep Järvmaa (Aasta Noorkokk 2021), Õnnela Muuga (VOCO toitlustuse ja turismi osakond), Liisi Laanemäe (toidufotograaf, toidublogija) ja Britta Luup (Eesti Turismifirmade Liit).

Tavakohaselt saavad restoranide menüüsid hinnata ka toidunautijad, kelle hinnangute põhjal selgitatakse välja külastajate lemmikrestoran.

"Maitsev Tartu" toimub juba kaheksandat korda. Kolmekäigulisi erimenüüsid saab nautida terve veebruarikuu jooksul ning nende hind on 20-25 eurot. Menüüde ja restoranidega saab juba tutvuda ürituse kodulehel www.maitsevtartu.ee.

Osalevad ettevõtted kannavad turvalisuse märgist, millega kinnitavad, et täidavad inimeste heaolu ja hea tervise tagamiseks kõiki Terviseameti COVID-19 käitumisjuhiseid.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.