Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ettevõtja esitleb: Paulmann-Valgus OÜ (2007-04-24 16:35:30)

 

Taimevalgustid
Väga tihti on probleemiks, kuidas tagada siseruumides olevate taimede piisav valgustus. Taimed ei kasva hästi ja nende meeldiv välimus ei ole kellelgi nähtav. Sel juhul võib abi olla taimelampidest, mis tänu oma spetsiaalsetele valgust intensiivistavatele peeglitele tagavad optimaalse valguse. Olemas on erineva läbimõõduga ja võimsusega lambid. Lisaks standardse disainiga lampidele on pakkuda taimede valgustamiseks mõeldud professionaalseid, kõrgkvaliteetse disainiga lampe.

PROFESSIONAL taimevalgustid
See on kõrgkvaliteetne toode, mis põhineb HQ tehnoloogial (elavhõbe-peegellamp). Elavhõbe-peegellambi sisselülitamiseks ja kasutamiseks on ehiskatte all olev sisseehitatud juhtplokk. Sellel on väga pikk tööiga, enam kui 12 000 tundi ja optimeeritud spektraalne koostis taimede kasvatamisel professionaalsete tulemuste saavutamiseks. Sobib samuti akvaariumi valgustamiseks! Väga lai valgusvihk – 120°.

VÄLISVALGUSTID
Meie toodete nimekirjas on välivalgustid seinale ning erineva pikkusega põrandlalambid (530 ja 1050 cm, IP44 astmes ja liikumisanduriga). Sensor reageerib max. 8 meetri peale.
Peale selle on aiakivi, millega saab valgustid välja/sisse lülitada 24 tunni jooksul.
Putukatõjevalgusti.
Välivalgusteid on kahte erinevat klassi, milledest ühed on varustatud tavaliste hõõglampidega ja teised säästupirnidega.

MÄRKUS!!!
Kui HQ elavhõbe-peegellamp ühendada elektrivõrku otse ilma juhtplokki kasutamata, siis lamp rikneb ja elektrivõrgu sulavkaitse põleb läbi. Seepärast on KEELATUD kontrollida HQ elavhõbe-peegellampe elektrivõrgust toidetavate lambitestritega!!!

Meie tootevalikus on IP44 astmega lillepotivalgustid läbimõõtudega 150, 200 ja 300 mm (LED valgustid).


Lampide müügikohad:

kauplus "Halogeen" Järve keskuses Pärnu mnt 238, 11624 Tallinn, tel/faks 614 0333; kauplus "Halogeen" Ülemiste keskuses Suur-Sõjamäe 4, 11415 Tallinn, tel/faks 603 4650; kauplus "Halogeen" Sisustus-E-kaubamajas Tehase 16, 50107, Tartu, tel 730 8407;
kauplus "Halogeen" Narvas Rakvere 71, Narva, tel 356 3200.

Allikas:
OÜ Paulmann-Valgus.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.