Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-01-21 07:05:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 20. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 2 inimest. Tabati 3 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 4 isikut ning riigis tabati 1 ebaseaduslikult viibiv isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänava kortermajas lõi 49-aastane naine oma alaealist tütart. Politseinikud pidasid ema kuriteos kahtlustatavana kinni.

19. jaanuaril teatati, et Pirital Randvere teel lõi 51-aastane mees oma 36-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril sai politsei väljakutse Võru linna Räpina maantee eramusse, kus 54-aastane mees oli löönud tuttavat 50-aastast meest. Meedikud andsid kannatanule esmaabi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. jaanuari hommikul puhkes Võru vallas kortermaja ees kahe naise vahel kähmlus, milles sai viga 30-aastane naine. Lisaks purunesid kähmluses naise prillid. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril lõi seni tuvastamata mees Narvas Võidu prospekti tänaval 64-aastast meest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. jaanuaril tegi 53-aastane mees Kohtla-Järvel Outokumpu tänava kortermaja trepikojas haiget 60-aastasele naisele.

Kelmus

Politseile teatati, et 18. jaanuaril helistas Jõhvis elavale 65-aastasele naisele vene keelt kõnelev isik ja selgitas, et naise nimel üritatakse võtta kiirlaenu. Helistaja palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel saata pangakaardi andmed ja Smart-ID paroolid, mida kannatanu ka tegi. Hiljem avastas naine, et tema nimele on võetud kiirlaen summas 4500 eurot. Kannatanu helistas panka ning blokeeris enda pangakonto.

Piiriturvalisus

19. jaanuaril kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Omavoliline sissetung
19. jaanuaril avastati, et Kohila vallas on sisse tungitud suvilasse. Kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.