Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-01-05 08:01:38)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 52 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastastest kuritegu, sealhulgas 14 vargust, kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 32.

Registreeriti üks inimvigastatutega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 19 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

3. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänava maja trepikojas tõukas ja lõi 26-aastane mees konflikti käigus 45-aastast meest ja tekitas talle valu ning kehavigastusi. Konflikti mõlemad osapooled olid joobes.

Vargus

3. jaanuaril anti teada, et Kesklinnas Lelle tänaval on sisse murtud kontorisse ja varastatud elektroonikat. Vargusega tekitatud kahju on umbes 650 eurot.

Kelmus

3. jaanuaril tuli teade, et 21. detsembril helistas 64-aastasele Pirital elavale naisele naine, kes esitles end politseinikuna ja teatas, et keegi soovib võtta naise nimele laenu. Seejärel suunati kõne edasi väidetavale pangatöötajale, kes palus naisel kahtlaste tehingute peatamiseks alla laadida rakenduse AnyDesk ning kinnitada tehinguid PIN-kalkulaatori abil, mida avaldaja vastavalt juhistele ka tegi. Selle tulemusena laekus naise Swedbanki kontole Bondora AS-ilt laen summas 8300 eurot ja tema pangakontolt tehti makse enam kui 4600 euro suurune makse temale tundmatu inimese kontole.

Piiriturvalisus

3. jaanuaril tõkestati Tallinna lennujaamas Eestisse sisenemine Ukraina kodanikust 29-aastasel mehel, kellel puudusid piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees toimetati kuni tagasilennu võimaluseni kinnipidamiskeskusesse.

3. jaanuaril Tallinna Vanasadamas Eestisse sisenemine Colombia kodanikust 1994. aastal sündinud mehel ja 1993. aastal

sündinud naisel, kellel on keelatud Schengeni alale siseneda või seal viibida, kuid kes omasid Saksamaa elamislubasid. Mees ja naine peeti kinni ning paigutati Saksamaalt vastuse saamiseni kinnipidamiskeskusesse, pärast mida nad vabastati.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et detsembrikuus läbi Soome müügikuulutuste portaali omale videokaardi soetanud Tartumaa mees ei ole tänaseni soovitud toodet kätte saanud. Peale ülekande laekumist kustutas müüja oma konto ning blokeeris ka sissetulevad kõned. Kelmuse ohvriks langenud mees ei ole seega saanud ei soovitud toodet ega ka selle eest makstud raha. Kahju on 1661 eurot.

Valgamaa

Vargus

3. jaanuaril avastati, et Valgas Riia tänaval on sisse murtud kauplusesse, kust varastati mitu mobiiltelefoni. Esialgne kahju on umbes 800 eurot.

Piiriturvalisus

3. jaanuaril kella 10 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Toyotat ning avastasid selle salongist tsiviilkäibes keelatud kumminuia. Juht ühes keelatud esemega anti üle tolliametnikele.

3. jaanuaril kella 14 ajal saabus Luhamaa piiripunkti Venemaa kodanik sooviga siseneda Eestisse. Kuna isikul puudus koroonaviiruse vaktsineerimistõend ning puudus alus teda Eestisse lubada, suunati ta tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

3. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel viit Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud ning puudus alus neid Eestisse lubada. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
3. jaanuaril teatati, et Lääne-Nigula vallas lõi esialgsetel andmetel 23-aastane mees korteris tuttavat 59-aastast naist, kes sai viga. Rüselusse sekkus naise 55-aastane elukaaslane, kes lõi omakorda 23-aastast meest. Politsei pidas kinni 23-aastase mehe. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava
piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.