Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-12-22 08:33:19)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 139. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 66alkoholijoobes ja seitse narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
20. detsembril teatati, et Nõmmel Pidu tänaval toimus konflikt abikaasade, 42-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel, milles sai kannatada naine. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

20. detsembril teatati, et 26-aastane mees ründas Põhja-Tallinnas Suur-Patarei tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 23-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Juhtunu juures viibisid kaks alaealist last. Juhtunu asjaolud selguvad alustatud menetluses.

20. detsembril teatati häirekeskusele kaklusest Põhja-Tallinnas Ristiku põiktänaval. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe ning toimetasid kannatada saanud teise 41-aastase mehe kainenema.

20. detsembril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põiktänaval löödi 44-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargus
20. detsembril alustati menetlust selles, et Lasnamäel Tähesaju teel asuvast kauplusest on varastatud 37 kaasaskantavat kõlarit koguväärtusega ligikaudu 4000 eurot.

20. detsembril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Aia tänaval asuvas spordiasutuses varastati sularaha 465 eurot.

20. detsembril alustati menetlust selles, et Nõmmel Pärnu maanteel asuvast kauplusest varastati sülearvuti Macbook väärtusega 1369 eurot.

Harjumaa

Vargus
20. detsembril alustati menetlust selles, et Jõelähtme vallas Loo alevikus varastati hüdrovasar väärtusega 13 000 eurot.

Kelmus

20. detsembril alustati menetlust selles, et internetis krüptovaluutaga teenimise võimaluse reklaami näinud Loksal elavat naisterahvast õhutati korduvalt tegema rahaülekandeid tundmatutele pangakontodele kogusummas üle 30 000 euro.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Kauri Sinkeviciuselt telefonil 56854058 või e-posti aadressil kauri.sinkevicius@prokuratuur.ee.

Piiriturvalisus

20. detsembril lahkus Tallinna lennujaamast Kiievisse 1978. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mees oli viibinud Schengeni alal kokku 32 päeva seadusliku aluseta ning talle määrati rahatrahv 80 eurot ja sissesõidukeeld üheks aastaks.

20. detsembril saabus Kiievist Tallinna lennujaama 1986. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärgi ja tingimusi õigustavad dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Seetõttu oli alust kahtlustada, et mehe Schengeni alale saabumise eesmärgiks oli illegaalne töötamine. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta peeti kuni tagasilennu võimaluseni kinni.

20. detsembril varastas 2000. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik Tallinnas toidupoest alkoholi. Varguse eest määrati talle kiirmenetluse otsusega rahatrahv 80 eurot, lisaks tunnistati kehtetuks mehe viisa ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale kuueks kuuks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine
20. detsembril sai politsei teate, et Kuressaares lõi 36-aastane mees korteris enda elukaaslast, 42-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

Alustatud kriminaalmenetluse kohta saab lisainformatsiooni Lääne Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Joonas Piirilt telefonil 5681 8933 või e-posti aadressil joonas.piir@prokuratuur.ee.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et Tartus elavale mehele helistas end politseitöötajana esitlenud inimene selgitades, et mehe firmast püütakse raha välja võtta. Tehingu peatamiseks tuli mehel sisestada autentimiskoode, misjärel avastas ta, et pettuse tulemusel on tehtud 11 400eurone ülekanne. Kelmusjuhtumit uurib politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

15. detsembril varastati Tartus Turu tänava kauplusest üks meeste ja kaks naiste jopet ning naiste pluus. Vargusega tekitatud kahju on 552 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Kauri Sinkeviciuselt telefonil 56854058 või e-posti aadressil kauri.sinkevicius@prokuratuur.ee.

Piiriturvalisus

20. detsembril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudus kehtiv viisa. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

20. detsembril sai politsei teate, et Narvas Lepa tänava lukustamata keldrist varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1210 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Kehaline väärkohtlemine

20. detsembril sai politsei teate, et Kiviõli linnas asuvas Olerexi tanklas lõi tundmatu noormees 37-aastast meest, tekitades talle valu ning kehavigastusi. Ründaja lahkus sündmuspaigast. Täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Omastamine

19. detsembril teatas Ahtmes elav 56-aastane mees politseile, et andis septembris õele mehe arvete tasumiseks pangakaardi ja ID-kaardi koos PIN koodidega. Hiljem selgus, et õde oli kandnud osa rahast enda kontole ja keeldub seda tagastamast. Esialgne kahju summa on 3200 eurot. Täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile teatas 39-aastane mees, et 1. detsembril kasutati tema pangakaarti ilma tema nõusolekuta ja võeti sellega pangaautomaadist 500 eurot sularaha. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile teatati, et 17. detsembril helistati Narvas elavale 69-aastasele naisele võõralt numbrilt ja tutvustati end Swedbanki töötajana öeldes, et naise kontol on tekkinud laenu võtmise kahtlus. Helistaja palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel kinnitada Smart-ID abil talle edastatud koodid ja kandis kannatanu kontolt võõrale kontole 2200 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot Lääne Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Joonas Piirilt (joonas.piir@prokuratuur.ee).

Piiriturvalisus

20. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

20. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 2013. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus seaduslik alus Eest Vabariiki sisenemiseks. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

20. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus seaduslik alus Eest Vabariiki sisenemiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.