Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Koolitus kliimamuutuste ohjamiseks (2007-04-20 23:13:38)

 

Keskkonnaministeerium algatas koos kolleegidega Soomest koolituse keskkonnavaldkondade õppejõududele, et anda neile põhjalik ülevaade ja materjalid kliimamuutuste ja kasvuhoonegaaside vähendamise kohta.

Koolitus toimub 25.-27. aprillini Helsingis ja seal osalevad Tallinna Tehnikaülikooli, Tartu Ülikooli ja Eesti Maaülikooli õppejõud. Õppejõududest õppuritele tutvustavad kasvuhoonegaaside vähendamise süsteeme ja meetodeid Soome Keskkonnaministeeriumi poolt valitud lektorid. Ministeeriumi esindaja sõnul on esinema lubanud tulla nii keskkonnaministeeriumi kui ka Kaubandus- ja Tööstusministeeriumi, Keskkonnainstituudi, Meteoroloogiainstituudi, Helsingi Ülikooli ning teiste teemasse kaasatud institutsioonide vastava valdkonna spetsialistid - kokku 16 inimest. Eesti kasvuhoonegaaside vähendamise süsteemi tutvustavad Keskkonnaministeeriumi välisõhu ja kiirgusohutuse büroo töötajad Reet Pruul ja Karin Radiko.

Koolitusele on veel väga piiratud arvul võimalik registreeruda, osalemissoovist tuleks teada anda e-kirjaga Reet.Pruul@envir.ee .

Kliimamuutused on kujunemas tõsiseks globaalseks keskkonnaprobleemiks. Põhilised kliimamuutuse mõjurid on energia kasutamine, põllumajandus, jäätmemajandus ja tööstustegevus, kusjuures peamine on just energeetika.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 20.04.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.