Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-12-03 08:33:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 57 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust (kaks eluruumides; üks sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 19. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati neli alkoholijoobes sõidukijuhti.

Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänava korteris tõukas 25-aastane mees tüli käigus oma elukaaslast 23-aastast meest, mille tagajärjel ta kukkus ja tundis valu.

1. detsembril anti teada, et Põhja-Tallinnas Sõle tänava korteris ründas 45-aastane mees oma elukaaslast 49-aastast naist, põhjustades talle valu ja kehavigastusi.

Vargus

1. detsembril tuli teade, et Lasnamäel Paekaare tänaval on öö jooksul sisse murtud sõiduautosse Suzuki ja varastatud raadiomakk ja spordikott riietega. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Harjumaa

Kelmus

1. detsembril tuli teade, et 19. novembril helistati erinevatelt numbritelt Rae vallas elavale mehele, esitleti ennast LHV Panga töötajana ja teavitati meest, et tema pangakontole on tehtud rünnak. Konto turvalisemaks seadistamiseks pidi avaldaja teatama oma isikukoodi ja kinnitama Smart-ID abil toiminguid, mida mees vastavalt juhistele ka tegi. Seejärel selgus, et tema nimele oli võetud laen Bondorast summas 2000 eurot. Samuti tehti mehe pangakontolt ligi 3100 euro eest makseid kahele tundmatule inimesele.

Piiriturvalisus

1. detsembril kell 17.30 peeti Tallinna Vanasadamas Eestisse saabumisel kinni Eesti kodanikust 46-aastane mees, kes on kuulutatud tagaotsitavaks. Mees toimetati Tallinna Vanglasse.

1. detsembril lõpetati Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ennetähtaegselt Ukraina kodanikust 30- aastase mehe viisavaba viibimine Eestis, sest ta pani toime varguse. Mehele väljastatud Eesti Schengeni viisa tunnistati kehtetuks, koostati lahkumiseettekirjutus ning kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Kelmus

1. detsembril pöördus politsei poole Võrumaa mees, kes oli oma isikutunnistuse ja paroolide võõrastele andmise järel sattunud kelmuse ohvriks. Nimelt avastas mees ühel hetkel, et tema nimele on vormistatud erinevates pankades kontod ning võetud laenu. Täpne kahju ning kelmusjuhtumi üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

1. detsembril koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks Kirgiisi Vabariigi kodanikule, kes oli viibinud Eestis 11 päeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused
1. detsembril teatati, et Paides Karja tänava kortermaja esisest parklast on täpselt tuvastamata ajal ärandatud sõiduauto Audi. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 700 eurot.

1. detsembril teatati, et Türi vallas on täpselt tuvastamata ajal varastatud talu hoovis seisnud auto küljest katalüsaator ning aida kõrvalt valuveljed. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 700 eurot.

Pärnumaa

Kelmus
1. detsembril alustati menetlust selles, et tundmatu mees helistas novembri keskel 35-aastasele naisele, tutvustas ennast pangatöötajana ning rääkis, et naise nimel on võetud laenu ning tema kontole kantakse ka ebaseaduslikult raha üle. Nende tegevuste vältimiseks küsis mees naiselt PIN-koode, isikukoodi ning muid isiklikke andmeid. Naine need ka andis ning sisenes mehe soovil ka enda pangakontole. Hiljem selgus, et naise nimel on kiirlaene pakkuvast ettevõttest võetud 2000 eurot laenu ning tema pangakontolt kantud raha võõrale pangakontole ligi 4900 euro väärtuses. Üle kantud raha ei ole võimalik enam tagasi saada. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
1. detsembril sai politsei teate, et Rapla vallas on täpselt tuvastamata ajal sisenetud suvemajja, kust varastati elektriboiler, mootorsaag ning muid asju. Lisaks siseneti suvemaja kõrvalhoonetesse, kust varastati kaks aiakäru. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 1000 eurot.

Saaremaa

Vargus
1. detsembril sai politsei teate, et Salme alevikus on täpselt tuvastamata ajal sisenetud suvemajja ja selle kõrvalhoonesse, kust varastati muruniiduk ja trimmer. Esialgne kahju on ligi 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.