Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
"MAAMESS 2007" pakub tegevust tervele perele! (2007-04-19 10:02:29)

 

Neljapäeval, 19. aprillil Tartus algav Baltimaade suurim maateemaline "Maamess 2007" kutsub rahvast osalema terve perega. 15. korda toimuva messi programmis leidub demonstratsioone, seminare ja võistlusi, proovida saab mahetoitu, näha tõuloomi ja messikeskuse galeriis on avatud näitus põlistaludest. Külastajaid on prognoositud üle 25 000 ja väljapanekutega on esindatud enam kui 200 ettevõtet 9 riigist.

19.-21. aprillini toimuva "Maamess 2007" raames on avatud neli alanäitust: toidumess, aiandusnäitus, põllumajandusnäitus ning puidutöötlemis- ja metsandusnäitus. Programmi koostades on korraldajad seisnud hea selle eest, et messil oleks huvitav nii suurematel kui väiksematel messikülastajatel. Et messile on oodata üle 25 000 külastaja nii Eestist kui välismaalt, on liiklus Tartu Näituste messikeskuse ümbruses tavapärasest tihedam ning ummikute tekkimine tõenäoline. Messi korraldajad paluvad linnakodanikelt mõistvat suhtumist. Tallinna poolt tulevatel autojuhtidel soovitame vältida Kreutzwaldi ja Tuglase tänava ristmikku ning Betooni tänava ülesõitu.

MIDA MESSIL KINDLASTI TÄHELE PANNA?

19. aprillil kl 10 - Uusima metsatehnika demonstratsioon Tiksoja metsas (u 6 km Tartust välja Tallinn-Tartu maanteel. Demonstratsioonile viib külastajaid tasuta messibuss).
19. aprillil kl 10-17 Seminar "Põlistalu – maakultuuri ja eestluse järjepidevuse kandja" Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
20. aprillil kl 10 – Langetajate-laasijate võistlused "Kevadkarikas 2007"
19.-21. aprillini - Seminarid ja õppepäevad loomakasvatajatele, toiduainetöötlejaile, põllumeestele.
19.-21. aprillini – Näha saab tõuveiseid ja lambaid Saaremaa ökokülast.
19.-21. aprillini – Maitsta saab Eesti talutoitu ja erinevate toiduainetööstuste toodangut.
19.-21. aprillini – Näitus "Põlistalu – maakultuuri ja eestluse järjepidevuse kandja" Tartu Näituste messikeskuse galeriis.

MESS ON AVATUD 19. aprillil 10-18, 20. aprillil 9-18,

21. aprillil 9-16.

 

Allikas: AS-i Tartu Näitused 18.04.07 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.