Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-11-25 08:01:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukitest) ning kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivallast teatati 28 korral. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kolm alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti kaks piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

23. novembril tuli teade, et Kesklinnas Tare tänava majas lõi 45-aastane mees konflikti käigus 64-aastast naist. Politsei toimetas lööja asjaolude täpsustamiseks jaoskonda.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. novembril teatati, et Kose vallas Kosel asuvas majas ründas joobes 45-aastane mees oma elukaaslast 48 aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastuse. Politsei saabumise ajaks oli mees lahkunud.

Kelmus

23. novembril anti teada, et 15. novembril helistati Maardus elavale 65-aastasele naisele, tutvustati end Swedbanki töötajana ja väideti, et keegi üritab varastada tema pangakontolt raha. Naisel paluti sisestada PIN-kood et kontole saaks paigaldada kaitseprogrammi. Naine sisestaski PIN-koodi ja avastas lõpuks, et tema kontolt on kadunud ligi 500 eurot.

Piiriturvalisus

24. novembri öösel tõkestati Tallinna lennujaamas Eestisse sisenemine Ukraina kodanikust mehel, kellel puudusid piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees paigutati kuni tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

23. novembril lõpetati ennetähtaegselt Ukraina kodanikust mehe viisavaba viibimine Eestis, kuna tema töötamine Eestis ei olnud nõuetekohaselt registreeritud. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

21. novembril saabus Jõgevamaal elava mehe e-mailile kiri, mille sisu väitis, justkui oleks mehe pangakontoga mingid probleemid. Nende lahendamiseks vajutas mees kirjas sisalduvale lingile ja sisestas oma paroolid. Seda teinuna avastas ta, et tema pangakontolt kanti võõrale arveldusarvele üle 1843 eurot.

Tartumaa

Vargus

24. novembril avastati, et Tartus Nõlvaku tänaval on sisse murtud kauplusesse ning varastatud kassas olnud raha ning müügiks olnud kaup. Vargusega tekitatud kahju ja muud üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 23. novembril lõi 34-aastane mees Narva-Jõesuus Rohelise tänaval teist meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 23. novembril lõi 39-aastane mees Narvas Kangelaste prospekti korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 23. novembril lõi 43-aastane mees Narvas Tallinna maantee korteris oma alaealist kasutütart. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

Politseile teatati, et 22. novembril helistas Sillamäel elavale 42-aastasele mehele vene keelt kõnelev isik, kes tutvustas end Swedbanki turvatöötajana ja palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel saata oma isiklikud andmed ja pangakaardi andmed, mida kannatanu ka tegi. Kahju on kokku ligikaudu 1200 eurot.

Vargused

23. novembril sai politsei teate, et Jõhvis tungiti akna lõhkumise teel sisse Tartu maantee soojakusse, kust varastati raadio, elektrigeneraator ja tööriistu. Kahju on ligikaudu 3000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

23. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel tungiti akna lõhkumise teel sisse poodi ning varastati seifist 1200 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

Politseile teatati, et 23. novembril ähvardas 51-aastane mees Narvas kangelaste prospekti korteris oma elukaaslast noaga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

23. novembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga piiripunkti saabunud 1951. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis seadusliku aluseta Schengeni territooriumil 90 päeva. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi.

23. novembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1952. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. novembril teatati, et Pärnus kägistas ja lõi 43-aastane mees korteris tuttavat 30-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Vargus
23. novembril sai politsei teate, et 22. novembri hilisõhtul või ööl vastu 23. novembrit on Pärnus Lembitu tänaval varastatud maja taga parkiv roheline ATV Kawasaki. Esialgne kahju on ligi 700 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.