Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Liikluskorraldus 19. aprillil algava "Maamess 2007" ajal (2007-04-18 16:18:45)

 

Neljapäeval, 19. aprillil algavale ja 21. aprillini kestvale Baltimaade suurimale maateemalisele messile "Maamess 2007" on oodata üle 25 000 külastaja nii Eestist kui välismaalt. Sellega seoses on liiklus Tartu Näituste messikeskuse ümbruses tavapärasest tihedam ning ummikute tekkimine tõenäoline. Et kolmepäevane suurüritus kõigi osapoolte jaoks korda läheks, on messi liiklus- ja parkimiskorraldus välja töötatud koostöös Tartu Linnavalitsuse, politsei ning turvafirmaga Falck.

Linnakodanikel ja messikülastajatel palutakse silmas pidada järgmist:

* Tallinna poolt tulevatel autojuhtidel soovitatakse vältida Kreutzwaldi ja Tuglase tänava ristmikku ning Betooni tänava ülesõitu.
* Külastajatele mõeldud tasuta parkimisvõimalused on Tartu Laululava alumises parklas ja Ravila tänava pikendusel. Tasuline parkimisvõimalus on Tartu Näituste Messikeskuse parklates ja Tartu Laululava ülemises parklas. Bussidel palutakse kasutada Tartu Laululava ülemist parklat.
 * Parklatest (Laululava parklad, Ravila tänava pikendus) messikeskusesse viivad regulaarselt sõitvad tasuta näitusebussid.
* Sujuvama liiklemise tagamiseks palutakse jälgida viitasid ning ristmikel tegutsevaid Falcki liikluskorraldajaid, kes linna sissesõitjatele õige suuna kätte näitavad.
* Linnaelanikel soovitatakse  messile tulla ühistranspordiga. Tartu Näituste peatusesse viivad Tartu linnaliinibussid 6, 16 ja 6a.

19.-21. aprillini toimuv "Maamess 2007" haarab enda alla Tartu Näituste messikeskuse neli sisehalli (Kreutzwaldi 60), aga ka keskust ümbritsevad väliplatsid. Osa messiprogrammi kuuluvatest seminaridest-õppepäevadest toimub ka Eesti Maaülikooli hoonetes. Metsatehnika demonstratsioon leiab aset Tiksoja metsas (u 6 km Tallinn-Tartu maanteel Tallinna suunas), kuhu külastajaid viib tasuta messibuss.

 

Allikas: AS-i Tartu Näitused 18.04.07 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.