Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool otsib oma üliõpilastele praktikabaase (2007-04-17 17:21:06)

 

Eesti Maaülikool (EMÜ) otsib põllu- ja maamajanduslikel erialadel (aiandus, põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine, taimekasvatus, rakendushüdrobioloogia, loodusturism) õppivate üliõpilaste pädevuste tõstmiseks ettevõttepraktika läbimiseks sobivaid ettevõtteid.

Arvestades eelnevat, viidi 2006.a. põllumajandus- ja keskkonnainstituudi õppekavadesse sisse kohustuslik ettevõttepraktika üliõpilastele. Paraku korralik praktikabaaside võrgustik veel puudub.

Koostöös Eesti Põllumajandusministeeriumiga on alustatud projektiga, mille eesmärkideks on:
-  leida sobivad praktikaettevõtted praktika läbimiseks;
-  välja selgitada konkreetsed persoonid, kes on nõus ja võimelised tegelema tudengite juhendamisega;
-  korraldada juhendajatele praktikajuhendamise alane täiendõpe;
-  sõlmida lepingud ja ühiste huvide deklaratsioonid praktikabaasidega. 

Praktikajuhendamise alane täiendõpe on tasuta ja selle läbinu saab vastava tunnistuse.  Põllumajandustootja, kes korraldab oma ettevõttes põllumajanduserialal õppiva üliõpilase õppepraktika, saab taotleda PRIA-st praktikatoetust.

Läbi toimiva praktikabaaside süsteemi paraneb EMÜ lõpetanute ettevalmistuse tase, mis tagab ettevõtjatele tulevikus kvaliteetsema tööjõu. Läbi hästi korraldatud praktika on ettevõtjatel ka hea võimalus reklaamida oma ettevõtet ja leida (valida) sobiva(ma)t kaadrit.

Kui oled huvitatud oma etevõtte kaasamisest praktikabaasina, palun teata oma ettevõtte nimetus, tootmissuund (taime-, loomakasvatus, turism vm), aadress, kohapealse juhendaja nimi, telefon, e-post, võimalusel ka töötasu ja majutusvõimalus tudengile.

Ehkki nimetatud kuulutus ei aegu, soovib EMÜ tagasisidet 20. aprilliks 2007.a. e-posti aadressidel: maarika.alaru@emu.ee või are.selge@emu.ee.  

Kontakt: Are Selge, Eesti Maaülikool, PKI, Kreutzwaldi 64, tel 5698 5870.

Allikas: Põllumehe e-uudised.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.