Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Anti välja noore looduskaitsja auhind (2007-04-16 13:02:38)


Pühapäeval, 15. aprillil anti Eestimaa Looduse Fondi (ELF) poolt Tallinna Linnahallis üle noore looduskaitsja auhind, millega kaasneb stipendium 10 000 krooni. Kätte anti auhind fotovõistluse Looduse Aasta Foto 2007 autasustamistseremoonial.

Noore looduskaitsja auhinna žürii otsustas auhinna anda välja Marek Sammulile, kes on Eesti Looduseuurijate Seltsi president alates 2004. aastast. Samuti on ta samast aastast Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi vanemteadur.

Žürii nimetas Marek Sammuli põhiliseks saavutuseks teaduspõhise looduskaitse arendamist. 34-aastane Marek Sammul on olnud Pärandkoosluste Kaitse Ühingu juhatuse liige aastatel 1997-2003; Jakob von Uexkülli keskuse asutajaliige 1993. aastal. Ta on looduskaitse arengukava üks autoritest 2005. aastal ja järjekindel loodushariduse edendaja.

Noore looduskaitsja auhind loodi ELFi juurde 2005. aastal Kaja ja Alex Lotmani eestvedamisel. Auhinna eesmärgiks on toetada elujõulise ja aatelise looduskaitse püsimist Eestis läbi põlvkondade. Tänavu rahastasid auhinda OÜ Kumari Reisid ja ELF.

Auhinna žüriisse kuulusid Kaja ja Alex Lotman, ELFi nõukogu liige Mart Jüssi, ornitoloog Tiit Randla ja 2006.a. Noore looduskaitsja auhinna saaja Peep Mardiste.

Lähem info ka Eestimaa Looduse Fondi kodulehelt aadressil: http://www.elfond.ee/uudised.

Allikas: Eestimaa Looduse Fondi 16.04.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.