Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-11-05 09:24:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Lähisuhtevägivallast teatati 25 korral. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Tabati kuus alkoholi tarvitanud sõidukijuhti. Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, avastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning riigist saadeti välja kuus inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

3. novembril tuli teade, et Kesklinnas Videviku tänaval on sisse murtud sõiduautosse Mercedes-Benz ning varastatud golfikott koos golfikeppide ja -tarvikutega. Kahju on 3000 eurot.

Kelmused

Politsei sai teate, et 22. oktoobril helistas end pangatöötajana esitlenud inimene Haaberstis elavale 76-aastasele naisele ning pettis naiselt välja tema kahe internetipanga kasutajatunnused. Naisel paluti sisestada Smart-ID koode, mille tulemusena tehti naise teadmata tema kontodelt viis ülekannet võõrale kontole. Kahju on ligi 12 400 eurot.

Politsei sai teate, et 9. oktoobril tutvus 36-aastane Haaberstis elav naine internetis mehega, kes mainis pärast mõningast suhtlust, et tegeleb krüptorahasse investeerimisega ja lubas naisele sellekohast abi osutada. Mees juhendas naist registreeruma veebilehel diemue.com ja õhutas teda tegema krüptoraha vahendusfirmadele Binance ja crypto.com ülekandeid kogusummas ligi 5000 eurot. Tehingud kajastusid ka kauplemisplatvormil, kuid enda raha naine iseseisvalt kätte ei saanud. Lisaks leidis ta internetist info, et temaga suhelnud mehe konto on libakonto ning tegemist on kelmusega. Kahju on ligi 5000 eurot.

Harjumaa

Vargus

3. novembril teatati, et Keilas Ülesõidu tänaval on sisse murtud soojakusse ja varastatud tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

Piiriturvalisus

3. novembril kontrolliti Tallinna lennujaamas Eestist lahkumisel Ukraina kodanikust meest, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 67 päeva. Mehele tehti lahkumisettekirjutus, määrati rahatrahv ja talle kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

3. novembril tehti lahkumisettekirjutus Ukraina kodanikust mehele, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 66 päeva ja ka töötanud seadusliku aluseta. Mehele määrati 1,5-aastane sissesõidukeeld Eestisse.

3. novembril tehti lahkumisettekirjutus Ukraina kodanikust mehele, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 22 päeva. Lisaks määrati talle üheks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei poole pöördus Valgas elav mees, keda oli 1. novembril Valgas Piiri tänaval tuttav mees rünnanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

3. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kes ei täitnud Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud tingimusi Eestisse sisenemiseks. Isikud suunati tagasi Venemaale.

3. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Usbekistani kodanikul, kel puudus kehtiv viisa. Isikule väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

3. novembril kontrollisid piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnikud Tartu linnas ja selle lähiümbruses kullerteenust pakkuvaid ettevõtteid selgitamaks, kas inimesed töötavad ettevõtetes seaduslikult. Kontrollkäigul tuvastati seitse inimest, kelle töötamine ei olnud maksu- ja tolliameti töötamise registris registreeritud. Info rikkumisest edastati maksuameti kolleegidele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

3. novembril teatati politseile, et oktoobri viimastel päevadel varastati Tapa vallas kinnistult tööriistu ja kütust. Kahju on 214 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 2. novembril lõi naine Narvas Uusküla tänaval korteris talle tuttavat 44-aastast naist. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

Politseile teatas Kiviõlis elav 48-aastane mees, et 3. novembril ähvardas talle tuttav mees teda telefonikõnes tapmisega. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Vargused

3. novembril sai politsei teate, et viimastel päevadel on Narvas Oru tänaval hoonest varastatud tööriistu. Kahju on 920 eurot.

Politseile teatati, et 3. novembril varastati Kiviõlis Vabaduse tänaval garaažist traktor ja haagis. Kahju on 7000 eurot.

Piiriturvalisus

2. novembril kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1978. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes esitas võltsimistunnustega Covid PCR-testi. Mehele määrati rahatrahv 150 eurot ja ta lubati Eestisse piiripunktis tehtud negatiivse testi tulemuse alusel.

3. novembril kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1984. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

3. novembril saadeti Narva-1 piiripunktist tagasi seitse inimest, sest nad ei täitnud Vabariigi Valitsuse korralduses seatud tingimusi.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus
3. novembril sai politsei teate, et Raplas siseneti kauplusesse ning varastati alkoholi, tubakatooteid ja muid asju. Esialgne kahju on ligi 200 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.