Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 19 (490) (2021-10-14 08:25:09)
 

"Maahommik. Harjumaa. 27.09.21"
Foto: Liis Eerits

Igas Võrgukirjas jagame mõnd vahvat klõpsu Facebooki Maaelu pildipangast. Liitu grupiga ja jaga ka teistega oma põnevaid maaelu hetki!

Järgmine Võrgukiri ilmub 27. oktoobril.


Säästva turismi arendamine LEADER näitel

Kas teadsid, et Eesti on LEADER rahvusvaheliste koostööprojektide arvukuse osas Soome järel Euroopas teisel kohal? Eesti tegevusgrupid on seotud või on olnud seotud sel perioodil (2014-2020) ligikaudu 40 rahvusvahelise koostööprojektiga. See on väga märkimisväärne ning näitab meie tegevusgruppide aktiivsust ja avatust. Siinkohal peab kahjuks möönma, et mitmetes riikides on rahvusvaheliste koostööprojektide takistuseks eelkõige bürokraatia.

Saame Eestis olla uhked, et meil on niivõrd tublid ja aktiivsed kohalikud tegevusgrupid, kes mitte lihtsalt ei arenda oma piirkonda, vaid teevad seda jätkusuutlikult ja keskkonda säästvalt.

Loe edasi >>


ALLEW MAGUSAMEISTER OÜ: Külmpressimis-meetodil valmistatud mahebatoonide tehnoloogia ja tootegrupi väljatöötamine


Nii mahetootjate arv kui ka mahepõllumajandusmaa pindala on Eestis viimase kümnekonna aasta jooksul märgatavalt suurenenud. Mahetoodangu tarbimine on üha kasvav trend, mille taga on ühelt poolt inimeste elatustaseme tõus ning teisalt huvi ja teadlikkuse kasv toidu toiteväärtuse, päritolu ja toorme kasvatustingimuste osas.

Üha enam eelistavad tarbijad osta ka kodumaist toitu, seejuures pööratakse tähelepanu ka tooraine päritolule. Lisaks elavdab kodumaise tooraine kasutamine majandust ka tooraine kasvatajate ja töötlejate suureneva tootlikkuse kaudu.

Loe edasi >>


Võrgukirja saab edasi lugeda siin

Allikas: Maainfo.ee teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.