Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toeta Hooandja kaudu Juhani Püttseppa ja Ingmar Muusikuse raamatu "Nõidlik november" väljaandmist (2021-10-12 08:24:25)


Looduse Omnibuss soovitab: Toeta Hooandja kaudu Juhani Püttseppa ja Ingmar Muusikuse raamatu "Nõidlik november" väljaandmist

Looduse Omibussi sõbrad looduskirjanik Juhani Püttsepp ja loodusfotograaf Ingmar Muusikus paluvad Hooandja kaudu abi oma uue raamatu "Nõidlik november! väljaandmiseks. Raamatu autorid pidasid 2020.aasta novembris päevikut Ingmar matkas, pildistas ja kirjutas Haanja- ning Järvamaal, Juhani pani loodusmuljeid ja -vaatlusi kirja Peedul Tartumaal. Kahe loodusesõbra novembripiltidest, -meeleoludest ja -elamustest sündis fotoraamat "Nõidlik november".
"Nõidlik november" on portree hilissügise hillitsetud ilust ja varjunditest. Selles on hämarust ja nappe valgusi, uduseid maastikke ja sügistorme, langenud lehti ja viimaseid seeni metsa all, jääkirmeid lompidel ja esimesi lumesid, valgeid luiki ja punaseid lodjapuumarju. On hilissügise kasvamist lumiseks talveks.
Hooandjas saab projektile Nõidlik november hoogu anda 17. oktoobrini. Toetajad saavad tänutäheks raamatu(id). Lisaks uuele raamatule, on hooandjatel võimalik omandada ka autorite varasema koostööna ilmunud augustiraamat "Armas Augustine" või album "Eesti rahvusmaastikud sõnas ja pildis".
 
LInk Hooandjas:
 
Allikas: Looduse Omnibussi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.