Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 41. nädala eelinfo (2021-10-11 08:29:13)

Esmaspäev, 11. oktoober

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb 11.-12. oktoobril Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) kohtumisel Brüsselis, kus on päevakorras "Eesmärk 55" paketi põllumajanduse ja metsanduse panuse arutelu, põllumajandustoodete turustusstandardite läbivaatamine ja ELi ühise põllumajanduspoliitika strateegiakavade koostamise hetkeseis. Lisaks käsitletakse eesistuja ülevaadet ÜRO toidusüsteemide tippkohtumisest, samuti teavitavad mitmed riigid Euroopa Komisjoni tervishoiu ja toiduohutuse volinik S. Kyriakidest saadetud ühiskirjast, mis puudutab loomade heaolu valdkonda. Ministrit saadavad kohtumisel Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja asetäitja Kristina Uibopuu. Lisainfo ELi Nõukogu kodulehel.

· 11.-14. oktoobril toimub ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni maailma toiduga kindlustatuse virtuaalne komitee, kus osalebMaaeluministeeriumi välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Galina Uibos. Kohtumisel arutatakse toiduga kindlustatuse olukorda maailmas ja viimaseid suundumusi. Samuti valitakse komitee uus esimees.

· Kell 11 osalevad Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu, maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik ja ministri nõunik Evelin Oras Riigikogu maaelukomisjoni ja keskkonnakomisjoni ühisistungil, kus räägitakse mahetoetustest.

· Kell 17 osaleb Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron Kadrioru Kunstimuuseumis EV presidendi vastuvõtul.

Teisipäev, 12. oktoober

· Kell 14 osalevad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna majandus- ja keskkonnaanalüüsi valdkonna juht Eveli Naaris ja sama osakonna peaspetsialist Marje Mäger Riigikogumaaelukomisjoni veebiistungil, kus on teemaks seisukohad seoses põllumajanduse sisendite ja väljundite statistikat käsitleva Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse eelnõuga.

· Kell 18 osalevad Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron ja kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Fotografiskas, Telliskivi 60a/8, Hispaania iseseisvuspäeva vastuvõtul.

Kolmapäev, 13. oktoober

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Tartus ERMis Eesti põllumajanduse aastanäitusel 2021, kus ta kell 10.00 avab Eesti Aiandusliidu VIII visioonikonverentsi, 10.30-11.15 vastab infotunnis küsimustele ja 11.30 avab pidulikult messi. Mitmed Maaeluministeeriumi töötajad esinevad 13.-14. oktoobril ettekannetega konverentsidel ja seminaridel.

Neljapäev, 14. oktoober

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.