Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 04. - 10. oktoober (2021-10-04 08:45:46)


Teisipäev, 5. oktoober

  • Toimub ÜRO Keskkonnaassamblee büroo kohtumine, kus osaleb büroo asepresidendina ka keskkonnaminister Tõnis Mölder. Valmistatakse ette 2022. a Keskkonnaassamblee 5. kohtumist ja maailma keskkonnaministrite ühisdeklaratsiooni.

    Kolmapäev, 6. oktoober
  • Luxembourgis toimub EL keskkonnanõukogu. Nõukogu päevakorras on arvamuste vahetus kliimapaketi 'Eesmärk 55' üle, plaanis on heaks kiita nõukogu järeldused ÜRO kliimamuutuste raamkonventsiooni kohtumiseks COP 26 ning vahetada arvamusi uue Euroopa metsastrateegia kohta. Ministrite lõunalaua teemaks on ülemaailmne elurikkuse raamistik. Eestit esindab kohtumisel keskkonnaminister Tõnis Mölder.

    MAK2030 juhtkogu peab töökoosolekut.

  • Saaremaal Viieristi õpperajal tähistatakse kell 11 metsarikkuse päeva. Päeva jooksul avastatakse sügisese metsa rikkusi, matkatakse, korjatakse seeni ja marju ning kogutakse teadmisi.

    Open Knowledge Estonia andmeklubi veebiseminar "Mis teeb andmed väärtuslikuks? Ruumiandmete kasutuslugusid". Hanno Kuus Maa-ametist tutvustab, mille poolest erinevad ruumiandmed "tavalistest" andmetest ja kuidas see võib mõjutada avaandmete kasutamist. Lisaks näiteid, kuidas leiavad rakendust Maa-ameti 3D- ja 2D-andmed.
  • Neljapäev, 7. oktoober
  • Kantsler Meelis Münt osaleb Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri (IAEA) kõrgetasemelisel veebiülesel NUTEC Plastic paneeldiskussioonil. Kohtumisel arutlevad Euroopa ja Kesk-Aasia riikide ministrid, aseministrid ja rahvusvaheliste organisatsioonide esindajad merekeskkonna plastireostuse vähendamise ning mikroplasti seirevõimekuse parandamise võimaluste üle. IAEA tutvustab liikmesriikidele uusi tuumatehnoloogial põhinevaid lahendusi plastiku ringlussevõtuks ja seireks.

    Kliima- ja energiakavade mõõdikute infopäev kohalikele omavalitsustele. Kell 10-12.30 toimub mõõdikuid tutvustav virtuaalne infopäev, kuhu ootame kõiki omavalitsusliite ja kohalikke omavalitsusi, kes hakkavad või soovivad tulevikus hakata kliima- ja energiakavasid koostama.
  • Reede, 8. oktoober
  • Kell 8.30-9.30 pressikonverents, kus tutvustatakse MAK2030 KSH ja muude oluliste mõjude strateegilise hindamise programmi tulemusi.

    Kell 10-12 MAK2030 KSH ja muude oluliste mõjude strateegilise hindamise programmi avalik arutelu.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.