Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avastusretkele Gruusia taimeriiki Tallinna Botaanikaaias! (2021-10-01 08:52:52)

გამარჯობათ მეგობრებო!

Niimoodi tervitatakse häid sõpru Gruusias. Just Gruusiale oleme pühendanud oktoobrikuu, millega Tallinna Botaanikaaias algab aprilli lõpuni vältav talvehooaeg. Talvehooajal oleme avatud iga päev kell 11.00-16.00.


Tere tulemast Taimeriigi Suursaatkonda!
Kogu 2021. aasta sündmustekava leiad siit.


Gruusia taimede ringkäigud

Gruusia taimeriigi tundmaõppimiseks koostas Tallinna Botaanikaaia botaanik Urmas Laansoo põnevad infosildid meie aias elavate Gruusia päritolu taimede juurde. Need, kellele Gruusia taimed lähemalt huvi pakuvad, viib Urmas meeleolukale ekskursioonile.

Ringkäigud toimuvad 9., 16. ja 23. oktoobril kell 12.00 - 13.30. Ringkäigule saab botaanikaaia sissepääsupiletiga: täiskasvanu 5.50 € ja õpilane/pensionär 3 €.

OSALEN RINGKÄIGUL




Ootame roosihuvilisi sügishoolduse töötuppa

Sel laupäeval ehk 2. oktoobril kell 11.00 - 12.00 saab Tallinna Botaanikaaia spetsialistide käe all õppida rooside sügishooldust.

Töötoa botaanikaaia rosaariumis viivad läbi vanemaednik ja Eesti Roosiklubi juhatuse esimees Toomas Türk ning Tallinna Botaanikaaia taimekaitsespetsialist Pille Hermann. Üritusel tuleb juttu rooside talveks ettevalmistamisest, sh oskuslikust tagasilõikamisest, sobivaimate katmismaterjalide valikust, tõhusatest taimekaitsevahenditest ja -meetoditest ning muudest rooside kasvatamisega seonduvatest tegevustest.

Rooside sügishoolduse töötuppa pääseb botaanikaaia sissepääsupiletiga: täiskasvanu 5.50 € ja õpilane/pensionär 3 €.

REGISTREERIN TÖÖTUPPA



Õpi kasvatama aiaviljade ja lillede seemneid

17. oktoobril kell 12.00 - 15.00 korraldame Palmimaja konverentsisaalis praktilise õppepäeva, kus OÜ Vanaema Aed aednik Tiia Morfini juhendamisel saab teada, kuidas kasvatada endale ise aiaviljade ja lillede seemneid.

Juttu tuleb pärandseemnetest Eestis ning taluaia taimedest, mis on haiguskindlad ja talvituvad meie jahedas kliimas hästi. Tutvustatakse, milliste taimede seemneid on kõige lihtsam koguda ja kuidas seemneid puhastada ning säilitada.Koos meisterdatakse valmis seemneümbrik. Huvilistel on võimalus kaasa osta põliste talulillede, maitse-, ravim- ja toidutaimede ning aiaviljade seemneid.

Sissepääsupilet õppepäevale "Sügistööd aias: sügiskülvid, seemnete kogumine, puhastamine ja säilitamine" on 10 eurot (pääse sisaldab ka botaanikaaia piletit).

TULEN ÕPPEPÄEVALE




Palmimaja hoolduseks suletud 4.- 8. oktoobrini


Tallinna Botaanikaaia kasvuhoonetes toimuvate korraliste hooldustööde tõttu on kõik kasvuhooned, sealhulgas Palmisaal, suletud 4.-8. oktoobrini. Avamaa on sel ajal külastajatele avatud.

Hooldustööde päevadel kehtivad külastajatele soodushinnad - täiskasvanule 2€ ja õpilasele/pensionärile 1€.

Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!


TALLINNA BOTAANIKAAED

Kloostrimetsa tee 52

avatud iga päev
kell 11-16

Allikas: Tallinna Botaanikaaia teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.