Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kutsub linlasi maju värvima ja piirdeaedu korrastama (2007-04-12 08:34:11)

 

Tartu linnavalitsus kutsub majaomanikke hooneid värvima ja piirdeaedu korrastama ning kuulutab selleks välja igakevadised kampaaniad “Heade värvide linn” ja “Piirdeaiad korda”.

“Nii nagu eelmistel aastatel, saab majade värvimise konkursil osaleja linnavalitsusest oma maja korrastamiseks välisviimistluse passi,” selgitas arhitektuuri ja ehituse osakonna projektijuht Kristi Kurvits. “Selle alusel saab ta osta soodsalt ehitusmaterjale ja teenuseid linnaga koostöölepingu sõlminud firmadest.”
Välisviimistluse passi koostamine maksab 100 krooni.

Ka kampaanias “Piirdeaiad korda” kaasalööjad saavad osta soodushinnaga värve, hekitaimi või ehitusteenust kampaaniat toetavatest ettevõtetest.
“Linnavalitsus annab kampaanias osalejatele piirdeaia rajamiseks ja korrastamiseks piirdeaia tüüplahenduse,” ütles Kurvits. “Kui krundiomanikul on aia arhitektuurne lahendus juba olemas, tuleks tal see arhitektuuri ja ehituse osakonnas kooskõlastada.”

Üle 40 meetri pikkuste piirdeaedade korrastamise ja rajamise kulud kompenseerib linnavalitsus kuni 15% ulatuses, kuid mitte rohkem kui 15 000 krooni ühe piirdeaia kohta kuludokumentide alusel. Rahataotlus tuleb esitada hiljemalt 1. oktoobriks 2007.

“Siinkohal tahaksingi kutsuda kõiki aedade ehitusega tegelevaid ettevõtjaid endast linnavalitsusele teada andma, et nende andmed kampaanias osalejaile edastada,” rääkis Kurvits. Piirdeaedu ehitavatel ettevõtjatel palutakse helistada telefonil 736 1319.

Majade värvimise ja piirdeaedade korrastamise kampaaniates osalemiseks tuleb avaldus tuua linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonda, Küüni 5, III korrus, ruumi 318 hiljemalt 1. augustiks 2007.


Avaldusi kampaaniates osalemiseks saab täita ka Tartu kodulehel
www.tartu.ee/heavarv.

Töö peab olema valmis käesoleva aasta 1. oktoobriks. Majade värvimise konkursi auhinnafond on 80 000 krooni ning piirdeaedade korrastajate premeerimiseks on eraldatud 46 000 krooni.

Värvikampaaniat korraldatakse Tartus juba seitsmendat aastat ja see on tartlaste seas väga populaarne. Selle käigus on korda saanud üle 600 maja ja ehitatud umbes sada piirdeaeda.

Lisainfo: arhitektuuri ja ehituse osakonna projektijuht Kristi Kurvits, telefon 736 1319.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 11.04.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.