Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Looduse fotovõistlus on avatud (2021-09-13 08:33:49)


Eesti Looduse 2020. a. fotovõistluse võidutöö ühe jalaga liivatüllist. Foto autor on Remo Savisaar


Ajakiri Eesti Loodus kutsub osalema oma traditsioonilisel fotovõistlusel, mis sel aastal toimub 22. korda.
Fotosid saab võistlusele esitada 31. oktoobrini veebilehel www.loodusajakiri.ee, kust leiab ka info võistluse tingimuste, toetajate jm kohta. Võistluse lõputseremoonia aeg ja koht antakse teada novembris.

Eesti Looduse fotovõistlus on üks Eesti suuremaid loodusfotode konkursse. Osaleda saab kuni 16-aastaste noorte ja täiskasvanute kategoorias. Auhindu saavad parimad looma-,taime- ja seenefotod, noorte kategoorias ka pildid aiataimedest ning kodu- ja lemmikloomadest. Samuti jagatakse palju eriauhindu.

Kõik võistlusele saadetud fotod peavad olema tehtud Eestis ning taim, loom või seen peab olema pildil selgelt äratuntav. Koos võistlustööga tuleb esitada lühike lugu, kus ja mil moel pilt on tehtud ja kes on pildil.
Autori nõusolekul lähevad võistlusele edastatud fotod ka eestikeelse Vikipeedia fotokogu täiendamiseks nagu varasematelgi aastatel.

MTÜ Loodusajakiri on alates 2001. aastast välja andnud ajakirju Eesti Loodus, Eesti Mets, Horisont, Loodusesõber ja Gorizontõ Estonii, samuti raamatuid, loodushäälte heliplaate jm.

Allikas: MTÜ Loodusajakiri pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.