Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus tuleb rahvusvaheline maastikuarhitektuuri üliõpilaste kokkusaamine (2007-04-10 06:58:05)


10.–14. maini leiab Tartus aset rahvusvaheline maastikuarhitektuuri üliõpilaste seminar-töötuba-kokkusaamine. Sündmus toimub kaks korda aastas Euroopa eri paigus, korraldajateks ja läbiviijateks kohalikud üliõpilased.

ELASA (European Landscape Architecture Students Association) 2007 mini meeting tuuakse sel kevadel Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste Seltsi meelituste ja meelejõu abiga Tartusse. Kohtumise läbivaks teemaks on linnaruumi kasutamise reeglid ja võimalused.

Avalike loengute, vabas vormis arutluste ja praktiliste vaatluste kaudu püütakse lubatud ja keelatud tegevuste puutepunkti. Mai teisel nädalavahetusel töötab linnas üle 40 maastikuarhitektuuri üliõpilase, kes vaatlevad linlaste käitumist, provotseerides seda tavapärasest kõrvale kalduma, ent balanseerides siiski õige ja vale peenel piiril.

Hea õnnestumise tarvis kutsume täitma pisikest ankeeti, mis aitab korraldajatel ja osalejatel teada saada, mida linlased päriselt oma linnaruumilt ootavad:
http://www.tartu.ee/index.php?page_id=3763&lang_id=1

Õue tulge kõigil muil hetkedel ka!

Allikas:
Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste Selts, Anna-Liisa Unt.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.