Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-09-08 08:19:10)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas varavastastest kuritegudest kokku 46, sh vargustest 33 (eluruumidest kaks, sõidukitest neli). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 19.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld, kaks Eestist väljasaadetud isikut ja kuus Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Varjupaigataotlusi esitati üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänava maja korteris tekkis füüsiline konflikt elukaaslaste, 33-aastase mehe ja 40-aastase naise vahel, mille tagajärjel said mõlemad kehavigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politsei toimetas mehe kainestusmajja.

6. septembril tuli teade, et Põhja-Tallinnas Suur-Patarei tänaval lõi 53-aastane naine 37-aastast naist, kes sai löömise tagajärjel viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

6. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval on öö jooksul sisse murtud kaubikusse Volkswagen ja varastatud tööriistu. Vargusega tekitati kahju 11 000 eurot.

6. septembril anti teada, et Kristiines Asula tänava maja trepikojast on 5. septembril varastatud lukustatud jalgratas. Vargusega tekitati kahju 300 eurot.

Kelmus

6. septembril tuli teade, et 26. augustil võttis Lasnamäel elava 29-aastase naisega ühendust väidetav SEB Panga töötaja, kes teavitas avaldajat tema pangakontol toimuvatest kahtlastest tehingutest. Seejärel palus helistaja naiselt internetipanga kasutajatunnust, et kanda raha reservkontole ja paigaldada kaitseprogramm. Naine andis küsitud andmed ja kinnitas tehingud vastavalt juhistele Smart-ID abil. Hiljem selgus, et naise kontolt on tehtud maksed summas 825,57 eurot Venemaale ning summas 998,99 eurot krüptoraha platvormile. Lisaks laekus naise kontole teiselt isikult makse summas 4800 eurot. Pangal õnnestus tehingud peatada ja tehingusummad osaliselt tagastada. Tekitatud kahju on 438 eurot.

Harjumaa

Kelmus

6. septembril laekus teade, et 3. septembril helistas 67-aastasele Maardus elavale naisele väidetav Swedbanki töötaja, kes muu hulgas palus naisel sisestada oma PIN-koodid. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on kadunud 17 390 eurot.

6. septembril teatati, et tänavu maikuus kirjutas Saue vallas elavale keskealisele naisele sotsiaalvõrgustikus Facebook mees, kes olevat Ameerikast pärit arst, kuid viibivat hetkel Jeemenis seose seal käiva sõjategevusega. Mees küsis naiselt koju naasmiseks erinevatel ettekäänetel raha. Naine tasus kõik küsitud summad pangaülekandega, kokku 10 800 eurot. Hiljem selgus, et tegemist on petuskeemiga.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. septembril sai politsei teate, et Tapa vallas löödi noaga 43-aastast meest, kes suri hiljem saadud vigastustesse. Politsei pidas kahtlustatavana kinni mehe elukaaslase, 43-aastase naise. Prokuratuur esitas täna taotluse naise vahistamiseks ja kohus selle ka rahuldas.

Kehaline väärkohtlemine
6. septembril sai politsei teate, et, Rakvere vallas Haljala teel asuvas kaubanduskeskuses tungiti kallale 28-aastasele naisele tekitades talle füüsilisi vigastusi.
Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
6. septembril sai politsei teate, et Narva linnas Paadimehe tänaval rünnati ühise alkoholijoomise käigus rünnati 35-aastast meest. Politseinikud pidasid 35- ja 49-aastase mehe kahtlustatavatena kinni.

6. septembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval tekitati 39-aastasele naisele füüsilisi vigastusi. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

6. septembril sai politsei teate, et Narvas tekitati füüsilisi vigastusi 42-aastasele alkoholijoobes mehele, kes toimetati Narva haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
6. septembril sai politsei teatate, et Kiviõlis varastatakse raudtee relsse. Kokku oli lahti lõigatud 32 rööbast, esialgne kahju 12160 eurot. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmus
6. septembril teatas 58-aastane naine, et talle helistas end pangatöötajana tutvustanud isik ning hiljem oli tema pangakontolt kadunud 333 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omastamine
6. septembril teatati politseile, et Noarootsi osavallas osutati ühele ettevõttele metsalangetamise teenust. Pärast teenuse osutamist ei antud metsamaterjali üle omanikule, vaid jäeti omavoliliselt endale. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 5100 eurot.

Pärnumaa

Vargus
6. septembril sai politsei teate, et viimase poolteise nädala jooksul on Pärnus Kirsi tänaval varastatud metallposti külge rattalukuga kinnitatud jalgratas Scott. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 315 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

 

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.