Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-09-02 08:11:24)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti ööpäeva jooksul 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 45 varavastast kuritegu. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati neli alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine
31. augustil teatati politseile, et Lasnamäel Kärberi tänaval kortermajade vahel tegi 34-aastane mees relvataolise esemega laadimisliigutusi ning kaks lasku õhku. Teo tagajärjel tundsid ümberkaudsed inimesed ohtu enda elule ja tervisele. Politsei pidas mehe kinni ja selgitas välja, et tegemist oli stardipüstoliga.


Kehalised väärkohtlemised
31. augustil teatati politseile, et Haabersti linnaosas Õismäe teel lõi 19-aastane naine jalaga 26-aastast naist, tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas 19-aastase naise löömises kahtlustatavana kinni.

31. augustil teatati politseile, et 30. augustil toimus Kesklinnas Aia tänaval kaklus mitme inimese vahel, mille käigus löödi 21-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

31. augustil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval varastati sõidukilt Mercedes-Benz esivõre ja andur. Vargusega tekitati kahju umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. augustil teatati, et Maardu linnas lõi 42-aastane mees enda abikaasat, 45-aastast naist. Mees lahkus sündmuskohalt enne politsei saabumist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

31. augustil koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld 1986. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule, kes pani kauplusest toime pisivarguse. Samuti tunnistati mehe viisa kehtetuks.

31. augustil koostati lahkumisettekirjutus ning kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1983. aastal sündinud Gruusia vabariigi kodanikule, kuna mees töötas Eestis ebaseaduslikult kullerina.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

31. augustil sai politsei väljakutse Jõgeva valda Kaude külla, kus joobes 28-aastane naine oli löönud oma elukaaslast ja last. Politsei pidas naise kinni ning viis ta esmalt kainenema. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et 31. augusti ennelõunal varastati Mustvee vallas Tammispää küla eramu õuelt murutrimmer. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused

31. augustil teatati, et Kambja vallas Tõrvandi alevikus murti sisse ehitusobjektile, kust varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

31. augustil avastati, et Tartus Filosoofi tänaval on sisse murtud kontoriruumi, kust varastati kolm sülearvutit. Kahju on selgitamisel.

Piiriturvalisus

31. augustil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus selleks seaduslik alus. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. augustil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Viljandimaa ettevõtteid selgitamaks, kas sel töötavatel inimestel on seaduslik alus riigis viibimiseks ning töötamiseks. Kokku kontrolliti nelja objekti ja 14 isikut ning ühtegi rikkumist ei tuvastatud.

31. augustil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse siseneval suunal Toyota maasturit ning avastasid juhi uksetaskust teleskoopnuia, mis on tsiviilkäibes keelatud. Juht keelatud esemega anti menetlustoiminguteks üle maksu- ja tolliametnikele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Looma julm kohtlemine

31. augustil teatas politseile 65-aastane mees, et Vao külas Oru tänaval asuvale krundile pani tundmatu isik mürki sisaldavat ainet. Seda söönud saksa lambakoeral tekkisid haigustunnused ning koer suri sama päeva õhtul mürgitusse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus
31. augsutil teatati politseile, et 30. augustil varastati Narvas Kangelaste tänaval asuva maja juurest jalgratas Team. Esialgne kahju on 379 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus
31. augustil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kolme Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 2000. aasta sündinud mees, 1980. aastal sündinud mees ja 1993. aastal sündinud mees. Isikute reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi ja rahalised vahendid. Isikud väitsid, et lähevad Soome teise vaktsiini doosi järgi, aga ei suutnud tõendada esimese doosi saamist. Neile väljastati sisenemiskeelud ning suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. augustil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel jalgsi piiripunkti saabunud 1970. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mehel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Talle väljastati sisenemiskeelud ning suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. augustil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel jalgsi piiripunkti saabunud 1975. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mehel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Talle väljastati sisenemiskeelud ning suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
31. augustil sai politsei teate, et viimaste nädalate jooksul on Paikuse alevis sisse murtud ühe tööstusettevõtte hoonesse, kust on varastatud ketassaag ja kaks akutrelli. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 3000 eurot.

31. augustil teatati politseile, et ööpäeva jooksul on Põhja-Pärnumaal Rae külas sisse murtud hoonesse, kust varastati tööriistu, paadi mootor, kaks jalgratast, mootorratas ja mootorratta kiiver. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 5950 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.