Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Emajõe kaldale paigaldatavad purded muudavad kallasraja matkajale ligipääsetavaks (2021-08-26 08:22:26)


Linn paigaldab sel aastal kolm purret Emajõe vasakkaldale Lodjakojast Kvissentalini muutes nii Emajõe-äärse roheala linlastele paremini läbitavaks.

"Tartlased armastavad Emajõe ääres liikuda ning seetõttu viime järk-järgult ellu lahendusi, mis võimaldavad katkematult mööda jõekaldaid liikumist. Lodjakoja ja Kvissentali vahelisel kallasrajal on kraavid olnud senini oluliseks takistuseks ning purrete rajamine toob selle kaldalõigu kindlasti aktiivsesse kasutusse," rääkis abilinnapea Raimond Tamm.

Kallasrada läbivatele kraavidele paigaldatakse üks 6 meetri pikkune ja kaks 8-meetrist purret. Käsipuudega metallist purded on ilmastikukindlad ja võimaldavad kallasrajal liikuda ka Emajõe kõrgema veetaseme korral.

Purrete soetamiseks ja paigaldamiseks sõlmib linnavalitsus lepingu Top Marine Infra OÜga, tööde kogumaksumus on 28 932 eurot. Töövõtulepingu mahtu kuulub ka eelnev projekteerimine. Tööde lõpetamise tähtaeg on selle aasta detsember.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.