Eesti Maaülikooli avatud ülikool annab märku, et 17. augustil 2021 (kell 10.00-15.00) on toimumas Katrin Laikoja auditoorne koolitus
TOIDUHÜGIEEN
Algtaseme toiduhügieeni koolitus sobib ja on suunatud kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.
Koolituse põhiteemad:
· Toiduhügieeni põhimõtted
· Toitu käsitlevad õigusaktid
· Enesekontrolli põhimõtted
· Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
· Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja-infektsioonid, ennetamine
· Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
· Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
· Isiklik hügieen
Koolitus toimub Tartus, Eesti Maaülikooli tehnikamajas, aadressil Kreutzwaldi 56/1.
Rohkem infot koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=329&id_ay_
toimumine=17186&systeemi_seaded=3,1,12,1,
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (35 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalendri leiab aadressilt: http://avatudylikool.emu.ee/
Kohtumiseni koolitusel!
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)
51006 Tartu
tel 731 3275, 534 41844
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
avatud ülikooli facebook
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade