Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ametisse astus põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder (2007-04-05 13:05:46)


5. aprillil astus ametisse põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Vastne minister tõdes, et eesti põllumajandus on läinud ülesmäge ning tänas endist põllumajandusministrit Ester Tuiksood tehtud töö eest.

“Ministrid tulevad ja lähevad, aga põllumajandus peab jääma”, rääkis Seeder. Samuti rõhutas põllumajandusminister, et revolutsioonilisi muudatusi eesti põllumajanduses ei tule.

Helir-Valdor Seeder on sündinud 1964. aastal Viljandis. Ta on lõpetanud J. Gagarini nimelise Näidissovhoostehnikumi ning Eesti Põllumajanduse Akadeemia ökonomisti erialal.

Helir-Valdor Seeder töötas aastatel 1990-1991 Vana-Võidu Tehnikumis õpetajana. Aastatel 1991-2003 on ta täitnud erinevaid tööülesandeid Viljandimaal, olles Viljandi Linnavalitsuse majandusnõunik, Viljandi abilinnapea ja linnapea ning kümmekond aastat Viljandi maavanem. Alates 2003. aastast kuni 2007. aasta märtsini oli Helir-Valdor Seeder X Riigikogu liige.

Lisaks on Helir-Valdor Seeder Villem Reimani Kolleegiumi, Kaitseliidu vanematekogu, Kaitseliidu Sakala maleva juhatuse ning Eesti Maaülikooli kuratooriumi liige.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 05.04.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.