Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Haapsalu, Kärdla ja Kuressaare politseijaoskondadesse jõudsid elektrilised tõukerattad (2021-08-05 08:01:07)


Sarnaselt Pärnule hakkavad ka Haapsalu, Kärdla ja Kuressaare politseinikud patrullima tõukeratastel.

Elektrilised tõukerattad jõudsid Haapsallu paar nädalat tagasi ning Kärdlasse ja Kuressaarde eelmisel nädalal. Kui Haapsalus võib linnapildis juba tõukeratastel liikuvad politseinikke kohata, siis Kuressaares testiti uusi töövahendeid sellel teisipäeval. Kärdla politseijaoskond plaanib elektritõukerattad kasutusele võtta augusti kolmandal nädalal. Hetkel koolitatakse ametnikke ja testitakse uusi töövahendeid.

Haapsalus on uusi töövahendeid kasutatud juba paar nädalat ja nendega ollakse väga rahul. "Võrreldes jalgsipatrulliga on tõukeratastega võimalik läbida kiiremini suuremaid vahemaid ning vajadusel jõuda kiiresti abivajajateni. Samuti on võimalik tõukeratastega liikuda kergliiklusteel ning pääseda mõnda kohta paremini ligi kui autoga - parkidesse või ranna ja veekogude äärde," rääkis Haapsalu patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

Kuressaare patrullitalituse juht Matis Sikk selgitas, et tõukeratastel patrullimine sõltub ilmastikuoludest. "Kasutame tõukerattaid vaid kuivade ja ilusate ilmadega, sest vihmaga on teekattel oht libiseda ning see muudab teedel liiklemise ebaturvaliseks," rääkis Sikk. Kuressaares tehti esimesed proovid sellel nädalal ning tõukerattapatrulli planeeritakse kasutada iganädalaselt. "Elektrilise tõukerattaga liigeldes saavad politseinikud inimestega vahetumalt suhelda ning tagada avaliku korra täitmist ja kergliiklusreeglite järgimist rannapiirkonnas, kesklinnas ja linnapargis," lisas ta.

Kärdla politseijaoskond alles testib elektritõukerattaid. Politseinikud on jõudnud teha juba mõned proovisõidud ja õige pea võib neid linnatänavatel näha. "Oleme väga põnevil uutest töövahenditest ning ootame väga esimest patrullvahetust augusti teises pooles," sõnas Kärdla politseijaoskonna juhtivpolitseinik Gea Salumaa.

Iga jaoskond sai endale kaks uut töövahendit.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.