Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 29. nädala eelinfo (2021-07-19 08:42:40)

Esmaspäev, 19. juuli

· Maaeluminister Urmas Kruuse, Maaeluministeeriumi toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk ja välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja Peeter Seestrand osalevad Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) kohtumisel Brüsselis, kus arutatakse põllumajanduskaubanduse küsimusi ja mahetegevuskava. Lisaks käsitletakse Euroopa kodanikualgatust "Lõpp puuriajastule" ning kalkunikasvatuse küsimusi. Veel annab ELi nõukogu 2021. aasta teise poolaasta eesistujariik Sloveenia ülevaate oma eesistumise planeeritavast töö- ja ajakavast. Lisainfo Euroopa Liidu Nõukogu kodulehel.

Teisipäev, 20. juuli

· Kell 10 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis ja veebitsi sigade Aafrika katku teemaline infotund seakasvatajatele. Kohtumisel osaleb pöördumisega maaeluminister Urmas Kruuse. Ülevaate olukorrast seoses sigade Aafrika katku levikuga annab Põllumajandus- ja Toiduameti esindaja ning seisust meie metsades jahimeeste pilgu läbi räägib Eesti Jahimeeste Seltsi tegevjuht Tõnis Korts.

· Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban

kohtuvad Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi peadirektoriga ELi ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava koostamise seisu ning edasiste sammude arutelul.

Neljapäev, 22. juuli

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 23. juuli

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb MTÜ Eesti Noortalunikud infopäeval Tammejuure mahetalus Läänemaal.

Laupäev, 24. juuli

· Kell 12 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse avatud talude päeva avaüritusel Valgamaal Kalde talus. Üritus on avatud kõigile huvilistele. Ajakirjanikud on oodatud! Osalemisest palume teada anda Andres Kärssinile meilitsi press@agri.ee või telefonitsi 625 6152.

Pühapäev, 25. juuli

· Toimub seitsmes üle-eestiline avatud talude päev, kus külastajatele on avatud ligi 300 talu ja maaettevõtet. Nagu varemgi, võtab enamik talusid külalisi vastu ka päev varem, laupäeval. Külastajaid ootavad nii suuremad farmid kui ka väiksemad talud, põnevad loomad ja taimed, vinge põllumajandustehnika, päris talutoit, ekskursioonid, töötoad ja veel palju põnevat. Igal talul on oma programm, milles näidatakse oma eripärasid. Avatud talude päev annab hea võimaluse näha, kuidas kasvab kodumaine toit, mida kujutab endast üks tänapäevane talupidamine või põllumajandusettevõte ning kui mitmekesine on maaelu.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.