Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mare Iknojani näitus „Suve ootel” Tallinna Botaanikaaias (2007-04-03 13:07:11)

 

Fotonäitus 3. kuni 29. aprillini palmimajas…

 

Alates 3. kuni 29. aprillini saab Tallinna Botaanikaaia palmimajas tutvuda harrastusfotograaf Mare Iknojani fototöödega. Oma neljandale Tallinna Botaanikaaias toimuvale näitusele pani fotokunstnik pealkirjaks „Suve ootel”. Väljapanek koosneb seitsmeteistkümnest fotost, kus on jäädvustatud eelmise aasta kevadisi ja varasuviseid hetki Tallinna Botaanikaaias.

 

Neid, kes on näinud Mare Iknojani varasemaid väljapanekuid, ootab suur üllatus – praegu eksponeeritavad fototööd pakuvad teistsugust elamust. Eelmistel näitustel  pani fotokunstnik pearõhku värvide mängule, nüüd püüab ta tabada looduse eheduse võlu.

 

Mare Iknojani stiili iseloomustab eelkõige mängimine värvidega, kõige tavalisemale olukorrale läheneb ta omapäraselt, nii näeb fotodel sügavsinist veesilma ja erkkollaseid lilli, tumehalli maikuu taevast enne äikest ja esimeste lehtede rohelust.

 

Kolm aastat aktiivselt fotografeerimisega tegelenud autori sõnul on loodus ise suurepärane kunstnik, tuleb vaid tabada õiget hetke. Fotonäituse külastajad võivad ise veenduda, et Mare Iknojanil õnnestub see suurepäraselt.

 

Palmimaja on avatud iga päev kella 11–16. Meeldivat vaatamist!

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 03.04.2007 pressiteade, Tiina Müürisepp.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.