Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-06-30 08:27:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Registreeriti
kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 19 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning tuvastati üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
28. juunil teatati, et alkoholijoobes 34-aastane mees lõi Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 27-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine
28. juunil teatati, et Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris käis praeguse elaniku teadmata sees endine üürnik.

Kelmused

28. juunil alustati menetlust selles, et möödunud nädalal võttis Pirital elava kannatanuga WhatsAppi kaudu ühendust inimene, soovides temalt osta Kuldses Börsis müügil olnud eset. Kannatanule saadeti internetilink, millele ta sisestas oma pangakaardi andmed. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on kadunud üle 2700 euro.

28. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas elava 61-aastase mehe pangakontolt on tema teadmata tehtud ülekandeid 540 euro eest.

Vargused

28. juunil teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval varastati mobiiltelefon Samsung koos erinevate dokumentidega. Kahju on üle 1000 euro.

28. juunil teatati, et Kesklinnas Pirita teel varastati toitlustuskohast 1200 eurot sularaha.

28. juunil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuva kaubanduskeskuse juurest varastati lukustatud jalgratas väärtusega 850 eurot. Politseinikud pidasid varguses kahtlustatavana kinni korduvalt kriminaalkorras karistatud 36-aastase mehe.

28. juunil teatati, et Kesklinnas Pirita teel asuvast laenutusest varastati pedaalauto väärtusega 700 eurot. Politseinikud pidasid varguses kahtlustatavana kinni 63-aastase mehe.

Harjumaa

Kelmus

28. juunil alustati menetlust selles, et Rae vallas elavale kannatanule helistas numbrilt väidetav pangatöötaja, kes palus internetipanga kaudu tehtud kahtlase ostu tühistamiseks sisestada oma Smart-ID koodid. Hiljem avastas kannatanu, et kontolt on kadunud üle 4000 euro.

Juhtumid piiril

28. juunil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld neljaks kuuks 1998. aastal sündinud Ukraina kodanikust naisele ja 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehele, kes ületasid viisavaba viibimisaega 90 päeva.

28. juunil ületas 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees Tallinnas mootorsõidukiga lubatud sõidukiirust mitte vähem kui 55 km/h. Politsei koostas pikaajalise viisa andmisest keelduva otsuse, lõpetas ennetähtaegselt mehe viisavaba viibimisaja ja lühendas seda ühekordselt, koostas talle ettekirjutuse Eestist lahkumiseks ning sissesõidukeelu Schengeni alale kolmeks aastaks.

28. juunil koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld kolmeks aastaks 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehele, kes töötas Eestis ebaseaduslikult ja pani toime varguse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juuni varahommikul teatati, et Tartus Õnne tänava korteris lõi joobes 43-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Mulgi vallas varastati raiesmikult üle kolme tihumeetri lehise palki. Kahju on 221 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil sai politsei väljakutse Võrus F.R Kreutzwaldi tänava korterisse, kus oli kahe naise vahel puhkenud kähmlus. Rüseluses sai viga 31-aastane naine, kelle meedikud esmaabiks haiglasse viisid. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

28. juunil kell 17.30 tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Haljala vallas kortermajas ründas 47-aastane mees naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rakvere tänaval maja juures ründas mees 56-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

28. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastati autopesulast raha. Kahju on täpsustamisel.

Omastamine

28. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narva-Jõesuus omastati 20-aastase naise käekell Apple Watch CE. Kahju on umbes 300 eurot.

Kelmus

28. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 54-aastase mehele helistasid end pangatöötajana esitlenud isikud ja ütlesid, et tema kontol on tehtud kahtlaseid tehinguid, mis tuleks kiiresti blokeerida. Selleks paluti mehel sisestada SMART-ID PIN-koodid, mida mees ka tegi. Tegelikult oli tegu kelmidega, kes võtsid mehe kontolt umbes 4000 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kelmus
28. juunil teatati politseile, et kahe nädala eest pani 32-aastane mees Facebooki gruppi üles kuulutuse, et soovib osta kahte kõlarit. Tema poole pöördus üks meesterahvas, kes tutvustas ennast ühe välismaise ettevõtte töötajana ning saatis ettevõtte nimelt kõlarite müügi eest arve. Mees tasus arve. Mõned päevad hiljem võeti temaga uuesti ühendust ning selgitati, et ettevõttel tekkis mingisugune probleem pangas ning raha tagastatakse ostjale. Pärast raha tagastamist mehele paluti tal kõlarite eest tasumiseks teha ülekanne ühele teisele välismaisele pangakontole. Pärast teist ülekannet ei ole võimalik enam ennast ettevõtte töötajana tutvustanud mehega kontakti saada. Samuti ei ole 32-aastane mees tänaseni kätte saanud ostetud kõlareid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 2680 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
28. juunil sai politsei teate, et Pärnus kortermajas lõi 28-aastane mees oma tuttavat 38-aastast meest, kes sai viga.

28. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval Saarde vallas korteri esikus lõi 33-aastane mees 59-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

28. juunil sai politsei teate, et reedel lõi seni tuvastamata isik Pärnus Vee ja Pika tänava ristmikul 24-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

29. juunil teatati politseile, et nädalavahetusel lõi seni tuvastamata naine Pärnus eramus 40-aastast naist. Juhtunud täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
28. juunil sai politsei teate, et eelmisel nädalal varastati Pärnus Torni tee maja kõrvalt rattahoidlast lukustatud valget värvi jalgratas Minerva. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 250 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
28. juunil sai politsei teate, et Kohila vallas läks 41-aastane mees maja juures kallale oma elukaaslasele, kes sai viga.

28. juunil teatati politseile, et juuni alguses Kohila vallas eramus väänas 42-aastane mees oma tuttava naise kätt.

29. juunil teatati politseile, et Märjamaa vallas eramu hoovis lõi 60-aastane mees oma 55-aastast naist, kest sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
28. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeva tungiti Kuressaares kallale ühele meesterahvale. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.